Vegan Aubergine Massaman Curry

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portie

Ingrediënten

  • uien gevierendeeld
    120 g
  • pinda's, geroosterd, ongezouten
    30 g
  • lange rode chilipeper ontpit, in stukjes gesneden
    1
  • olijfolie plus 2 eetlepels extra om te besprenkelen
    30 gram
  • citroensap, vers geperst
    50 g
  • water
    450 g
  • aubergines in blokjes gesneden (1-2 cm)
    500 g
  • groentebouillonpasta
    1 theelepel
  • maïzena (zetmeel)
    35 g
  • Thaise rode currypasta massaman
    30 g
  • kokosmelk
    150 g
  • agavesiroop
    20 g
  • witte kikkererwten, uit blik uitgelekt
    250 g
  • sperzieboon, diepgevroren
    100 g
  • champignon de Paris, vers gehalveerd
    100 g
  • zout plus extra voor kruiden
    1 theelepel
  • korianderbladeren, vers voor garnering

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Natrium 1160.1 mg
Eiwitten 11.8 g
Calorieën 1894.9 kJ / 452.9 kcal
Vetten 25.9 g
Vezels 11.3 g
Verzadigd vet 7.9 g
Koolhydraten 44.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...