Apparaten en accessoires
Vegan Aubergine Massaman Curry
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portie
Ingrediënten
-
uien gevierendeeld120 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten30 g
-
lange rode chilipeper ontpit, in stukjes gesneden1
-
olijfolie plus 2 eetlepels extra om te besprenkelen30 gram
-
citroensap, vers geperst50 g
-
water450 g
-
aubergines in blokjes gesneden (1-2 cm)500 g
-
groentebouillonpasta1 theelepel
-
maïzena (zetmeel)35 g
-
Thaise rode currypasta massaman30 g
-
kokosmelk150 g
-
agavesiroop20 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt250 g
-
sperzieboon, diepgevroren100 g
-
champignon de Paris, vers gehalveerd100 g
-
zout plus extra voor kruiden1 theelepel
-
korianderbladeren, vers voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1160.1 mg
Eiwitten
11.8 g
Calorieën
1894.9 kJ /
452.9 kcal
Vetten
25.9 g
Vezels
11.3 g
Verzadigd vet
7.9 g
Koolhydraten
44.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegetarische chili
35 Min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 Std. 45 Min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Kokos Dahl
25 Min
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min