Apparaten en accessoires
Vegan Aubergine Massaman Curry
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portie
Ingrediënten
-
uien gevierendeeld120 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten30 g
-
lange rode chilipeper ontpit, in stukjes gesneden1
-
olijfolie plus 2 eetlepels extra om te besprenkelen30 gram
-
citroensap, vers geperst50 g
-
water450 g
-
aubergines in blokjes gesneden (1-2 cm)500 g
-
groentebouillonpasta1 theelepel
-
maïzena (zetmeel)35 g
-
Thaise rode currypasta massaman30 g
-
kokosmelk150 g
-
agavesiroop20 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt250 g
-
sperzieboon, diepgevroren100 g
-
champignon de Paris, vers gehalveerd100 g
-
zout plus extra voor kruiden1 theelepel
-
korianderbladeren, vers voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1160.1 mg
Eiwitten
11.8 g
Calorieën
1894.9 kJ /
452.9 kcal
Vetten
25.9 g
Vezels
11.3 g
Verzadigd vet
7.9 g
Koolhydraten
44.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Vegetarische chili
35min
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Hartige cashew roomkaas
Geen beoordelingen
Vegan jus
40min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1u.
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3u. 45min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Roergebakken Groenten
Geen beoordelingen
Rode Bieten Quiche met Feta
1u. 20min