Apparaten en accessoires
Vegan Aubergine Massaman Curry
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portie
Ingrediënten
-
uien gevierendeeld120 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten30 g
-
lange rode chilipeper ontpit, in stukjes gesneden1
-
olijfolie plus 2 eetlepels extra om te besprenkelen30 gram
-
citroensap, vers geperst50 g
-
water450 g
-
aubergines in blokjes gesneden (1-2 cm)500 g
-
groentebouillonpasta1 theelepel
-
maïzena (zetmeel)35 g
-
Thaise rode currypasta massaman30 g
-
kokosmelk150 g
-
agavesiroop20 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt250 g
-
sperzieboon, diepgevroren100 g
-
champignon de Paris, vers gehalveerd100 g
-
zout plus extra voor kruiden1 theelepel
-
koriander, vers voor garnering
Voeding per 1 portie
Calorieën
452.9 kcal /
1894.9 kJ
Eiwitten
11.8 g
Vetten
25.9 g
Koolhydraten
44.2 g
Vezels
11.3 g
Verzadigd vet
7.9 g
Natrium
1160.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Wij vieren onze eigenheid
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1u.
Pizza-Burrata
Geen beoordelingen
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Veelzijdige gladde soep
Geen beoordelingen
Vegetarische chili
35min
Hummus
5min
Vegan moussaka
1u. 50min
Bananenbrood
1u. 50min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Pasta met crème van pistache
30min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.