Apparaten en accessoires
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Walnotenpesto
-
pecorino kaas in stukken50 g
-
walnoten gepeld50 g
-
verse peterseliebladeren50 g
-
olijfolie100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Cassoulet
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in stukken (2 cm)120 g
-
selderij bladeren in partjes (2 cm)60 g
-
witte bonen, uit blik een nacht geweekt200 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
tomatensaus400 g
-
groentenbouillon200 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
604 mg
Eiwitten
20 g
Calorieën
2638 kJ /
631 kcal
Vetten
45 g
Vezels
17 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Vegan jus
40min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16u.
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Hornazo
Geen beoordelingen
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min
Beef laab
1u. 5min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min