Apparaten en accessoires
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Walnotenpesto
-
pecorino kaas in stukken50 g
-
walnoten gepeld50 g
-
verse peterseliebladeren50 g
-
olijfolie100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Cassoulet
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in stukken (2 cm)120 g
-
selderij bladeren in partjes (2 cm)60 g
-
witte bonen, uit blik een nacht geweekt200 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
tomatensaus400 g
-
groentenbouillon200 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
604 mg
Eiwitten
20 g
Calorieën
2638 kJ /
631 kcal
Vetten
45 g
Vezels
17 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Amandelmelk
10min
Speculoos druiven tiramisu
1u.
Citroenmeringuetaart
2u. 30min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Spinazierisotto met asperges
40min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min