Cassoulet van bonen met walnotenpesto

Cassoulet van bonen met walnotenpesto

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 30min
4 porties

Ingrediënten

Walnotenpesto
  • pecorino kaas in stukken
    50 g
  • walnoten gepeld
    50 g
  • verse peterseliebladeren
    50 g
  • olijfolie
    100 g
  • zout
    1 snuifje
  • gemalen peper
    1 snuifje
Cassoulet
  • olijfolie
    20 g
  • teentjes knoflook gehalveerd
    3
  • uien in vieren gesneden
    200 g
  • wortelen in stukken (2 cm)
    120 g
  • selderij bladeren in partjes (2 cm)
    60 g
  • witte bonen, uit blik een nacht geweekt
    200 g
  • tomatenblokjes uit blik
    400 g
  • tomatensaus
    400 g
  • groentenbouillon
    200 g
  • gedroogde oregano
    1 ½ tl
  • zout
    1 tl

Voeding per 1 portie

Calorieën 631 kcal / 2638 kJ
Eiwitten 20 g
Vetten 45 g
Koolhydraten 28 g
Vezels 17 g
Verzadigd vet 8 g
Natrium 604 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...