Cassoulet van bonen met walnotenpesto
TM6

Cassoulet van bonen met walnotenpesto

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Walnotenpesto

  • 50 g pecorino kaas, in stukken
  • 50 g walnoten, gepeld
  • 50 g verse peterseliebladeren
  • 100 g olijfolie
  • 1 snuifje zout
  • 1 snuifje gemalen peper

Cassoulet

  • 20 g olijfolie
  • 3 teentjes knoflook, gehalveerd
  • 200 g uien, in vieren gesneden
  • 120 g wortelen, in stukken (2 cm)
  • 60 g selderij bladeren, in partjes (2 cm)
  • 200 g witte bonen, uit blik, een nacht geweekt
  • 400 g tomatenblokjes uit blik
  • 400 g tomatensaus
  • 200 g groentenbouillon
  • 1 ½ tl gedroogde oregano
  • 1 tl zout

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2638 kJ / 631 kcal
Eiwitten
20 g
Koolhydraten
28 g
Vetten
45 g
Verzadigd vet
8 g
Vezels
17 g
Natrium
604 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 90 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten