
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Walnotenpesto
- 50 g pecorino kaas in stukken
- 50 g walnoten gepeld
- 50 g verse peterseliebladeren
- 100 g olijfolie
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
Cassoulet
- 20 g olijfolie
- 3 teentjes knoflook gehalveerd
- 200 g uien in vieren gesneden
- 120 g wortelen in stukken (2 cm)
- 60 g selderij bladeren in partjes (2 cm)
- 200 g witte bonen, uit blik een nacht geweekt
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 400 g tomatensaus
- 200 g groentenbouillon
- 1 ½ tl gedroogde oregano
- 1 tl zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 631 kcal / 2638 kJ
- Eiwitten
- 20 g
- Vetten
- 45 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vezels
- 17 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Natrium
- 604 mg