Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Walnotenpesto
- 50 g pecorino kaas, in stukken
- 50 g walnoten, gepeld
- 50 g verse peterseliebladeren
- 100 g olijfolie
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
Cassoulet
- 20 g olijfolie
- 3 teentjes knoflook, gehalveerd
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 120 g wortelen, in stukken (2 cm)
- 60 g selderij bladeren, in partjes (2 cm)
- 200 g witte bonen, uit blik, een nacht geweekt
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 400 g tomatensaus
- 200 g groentenbouillon
- 1 ½ tl gedroogde oregano
- 1 tl zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2638 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 17 g
- Natrium
- 604 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Rucola taart
Geen beoordelingen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Boekweit met champignons
25 Min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10 min
Vastensoep
30 min
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Linzensoep met spinazie
50 min
Zalm en venkel risotto
25 Min