Apparaten en accessoires
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Walnotenpesto
-
pecorino kaas in stukken50 g
-
walnoten gepeld50 g
-
verse peterseliebladeren50 g
-
olijfolie100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Cassoulet
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in stukken (2 cm)120 g
-
selderij bladeren in partjes (2 cm)60 g
-
witte bonen, uit blik een nacht geweekt200 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
tomatensaus400 g
-
groentenbouillon200 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
604 mg
Eiwitten
20 g
Calorieën
2638 kJ /
631 kcal
Vetten
45 g
Vezels
17 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
50min
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Turkse gekruide lamshapjes
1u. 30min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1u. 40min
Bloemkool korma
2u. 20min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min