
Apparaten en accessoires
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Walnotenpesto
-
pecorino kaas in stukken50 g
-
walnoten gepeld50 g
-
verse peterseliebladeren50 g
-
olijfolie100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Cassoulet
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in stukken (2 cm)120 g
-
selderij bladeren in partjes (2 cm)60 g
-
witte bonen, uit blik een nacht geweekt200 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
tomatensaus400 g
-
groentenbouillon200 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
zout1 tl
Voeding per 1 portie
Natrium
604 mg
Eiwitten
20 g
Calorieën
2638 kJ /
631 kcal
Vetten
45 g
Vezels
17 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Kip-miso stoofpot
1 godz. 45 min
Bloemkool korma
2 godz. 20 min
Hornazo
Brak ocen
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 godz. 10 min
Sous-vide miso aubergine
2 godz. 45 min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min
Arabische kip met couscous
45 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Indiase groentencurry
50 min