Apparaten en accessoires
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
2 porties
Ingrediënten
Forel in Parmezaan-macadamia korst
-
zalmforelfilets (± 200 g)2
-
zout¼ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
1 sinaasappel, 1 stuk schil (1 x 2 cm) en het sapcitroen 1 stuk schil (1 x 2 cm) en het sap1
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
macadamia noten gegrild en gezouten40 g
-
zachte boter10 g
-
gedroogde tijm1 tl
Rode bietensalade
-
rode bieten (1-2 bieten), in stukken160 g
-
appel (± 100 g), in vieren gesneden1
-
wortelen (1-2 wortelen), in stukken100 g
-
peterseliewortel (1-2 peterselie), fijngehakt70 g
-
olijfolie10 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
53 g
Calorieën
2499 kJ /
597 kcal
Vetten
31 g
Vezels
7.2 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low Carb recepten
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Chilli con carne
35min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Curryworst en linzen
1u.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Ontbijt gebak
40min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4u. 15min