Compatibele versies
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Forel in Parmezaan-macadamia korst
- 2 zalmforelfilets (± 200 g)
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
-
1
citroen, 1 stuk schil (1 x 2 cm) en het sap
of 1 sinaasappel, 1 stuk schil (1 x 2 cm) en het sap - 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 40 g macadamia noten, gegrild en gezouten
- 10 g zachte boter
- 1 tl gedroogde tijm
Rode bietensalade
- 160 g rode bieten (1-2 bieten), in stukken
- 1 appel (± 100 g), in vieren gesneden
- 100 g wortelen (1-2 wortelen), in stukken
- 70 g peterseliewortel (1-2 peterselie), fijngehakt
- 10 g olijfolie
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2499 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Sunrise smoothie
Geen beoordelingen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Iers sodabrood
Geen beoordelingen