Apparaten en accessoires
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
2 porties
Ingrediënten
Forel in Parmezaan-macadamia korst
-
zalmforelfilets (± 200 g)2
-
zout¼ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
1 sinaasappel, 1 stuk schil (1 x 2 cm) en het sapcitroen 1 stuk schil (1 x 2 cm) en het sap1
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
macadamia noten gegrild en gezouten40 g
-
zachte boter10 g
-
gedroogde tijm1 tl
Rode bietensalade
-
rode bieten (1-2 bieten), in stukken160 g
-
appel (± 100 g), in vieren gesneden1
-
wortelen (1-2 wortelen), in stukken100 g
-
peterseliewortel (1-2 peterselie), fijngehakt70 g
-
olijfolie10 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
53 g
Calorieën
2499 kJ /
597 kcal
Vetten
31 g
Vezels
7.2 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low Carb recepten
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Scandinavische brunch
Pas d’évaluation
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Pas d’évaluation
Koken van parelspeltgraan
Pas d’évaluation
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Pas d’évaluation
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Zalm met venkel
40min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h