Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- ½ teentje knoflook
- 50 g ui, in helften
- 80 g extra vergine olijfolie
- 450 g tomatenpulp (passata)
- 50 g water
- 2 ½ tl zout
- 3 bladeren basilicum, vers, gewassen en gedroogd
- 80 g rode paprika, in stukken (1 tot 1,5 cm)
- 80 g gele paprika, in stukken (1 tot 1,5 cm)
- 150 g aubergines, in stukken (1 tot 1,5 cm)
- 300 g courgettes, in schijfjes (3 tot 5 mm)
- 30 g meel
- 300 g melk
- 1 snuifje versgemalen zwarte peper
- 1 snuifje nootmuskaat
- 4 eieren
- 6 sneetjes wit casinobrood, zonder korst
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1427 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 22.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linzensoep met spinazie
50 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Žádné hodnocení
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Žádné hodnocení
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Vastensoep
30 menit
Amandelmelk
10min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Ovenschotel met kip en spek
1j 10 menit
Couscous met lam en groenten
50 Min
Vislasagne met courgette
1h