Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- ½ teentje knoflook
- 50 g ui, in helften
- 80 g extra vergine olijfolie
- 450 g tomatenpulp (passata)
- 50 g water
- 2 ½ tl zout
- 3 bladeren basilicum, vers, gewassen en gedroogd
- 80 g rode paprika, in stukken (1 tot 1,5 cm)
- 80 g gele paprika, in stukken (1 tot 1,5 cm)
- 150 g aubergines, in stukken (1 tot 1,5 cm)
- 300 g courgettes, in schijfjes (3 tot 5 mm)
- 30 g meel
- 300 g melk
- 1 snuifje versgemalen zwarte peper
- 1 snuifje nootmuskaat
- 4 eieren
- 6 sneetjes wit casinobrood, zonder korst
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1427 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 22.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Lentetaart met yoghurt
5h 15min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Lamsspiesjes
Geen beoordelingen
Pekingeend
45min
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Rode kool cups met kip
25 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min