Compatibele versies
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 stengels verse peterselie, enkel de bladeren
- 600 g uien, in vieren
- 4 teentjes knoflook
- 40 g zonnebloemolie
- 60 g tomatenpuree
- 40 g zoete paprikapoeder
- 2 el gemalen komijn
- 4 el gedroogde marjolein
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 2 tl geraspte citroenschil
- 1400 g vastkokende aardappelen, geschild
- 100 g witte wijn
- 1400 g water
- 4 el groentebouillonpasta
- 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 2 el koud water
- 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 4 Frankfurter worsten, in plakjes (1 cm)
- 100 g zure room, om af te werken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1452 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 234.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Amarant cacao balletjes
Brak ocen
Griekse salade met gestoomde kip
Brak ocen
Ratatouille galette
1 Std. 30 Min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Gevulde kroketten
Brak ocen
Spookachtige pizza
Brak ocen
Sojamelk en gestoomde broodjes
Brak ocen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Loempia’s
55 min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Chinees varkensvlees met groenten
1 Std. 20 Min