
Apparaten en accessoires
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
8 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie enkel de bladeren8 stengels
-
uien in vieren600 g
-
teentjes knoflook4
-
zonnebloemolie40 g
-
tomatenpuree60 g
-
zoete paprikapoeder40 g
-
gemalen komijn2 el
-
gedroogde marjolein4 el
-
gedroogde laurierbladeren2
-
geraspte citroenschil2 tl
-
vastkokende aardappelen geschild1400 g
-
witte wijn100 g
-
water1400 g
-
groentebouillonpasta4 el
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 2 el koud water2 el
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zout2 tl
-
Frankfurter worsten in plakjes (1 cm)4
-
zure room om af te werken100 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
347 kcal /
1452 kJ
Eiwitten
8.7 g
Vetten
15.1 g
Koolhydraten
45.4 g
Vezels
7.9 g
Verzadigd vet
4.7 g
Natrium
234.6 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Risotto bolognese
45min
Chocoladereep likeur
15min
Rucola taart
Geen beoordelingen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Sinaasappel-currydressing
10min
Hongaarse champignonsoep
30min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1u. 30min
Loempia’s
55min
Goulash van soja met knoedels
1u. 25min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min