
Apparaten en accessoires
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
8 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie enkel de bladeren8 stengels
-
uien in vieren600 g
-
teentjes knoflook4
-
zonnebloemolie40 g
-
tomatenpuree60 g
-
zoete paprikapoeder40 g
-
gemalen komijn2 el
-
gedroogde marjolein4 el
-
gedroogde laurierbladeren2
-
geraspte citroenschil2 tl
-
vastkokende aardappelen geschild1400 g
-
witte wijn100 g
-
water1400 g
-
groentebouillonpasta4 el
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 2 el koud water2 el
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zout2 tl
-
Frankfurter worsten in plakjes (1 cm)4
-
zure room om af te werken100 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
347 kcal /
1452 kJ
Eiwitten
8.7 g
Vetten
15.1 g
Koolhydraten
45.4 g
Vezels
7.9 g
Verzadigd vet
4.7 g
Natrium
234.6 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux