Apparaten en accessoires
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
8 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie enkel de bladeren8 stengels
-
uien in vieren600 g
-
teentjes knoflook4
-
zonnebloemolie40 g
-
tomatenpuree60 g
-
zoete paprikapoeder40 g
-
gemalen komijn2 el
-
gedroogde marjolein4 el
-
gedroogde laurierbladeren2
-
geraspte citroenschil2 tl
-
vastkokende aardappelen geschild1400 g
-
witte wijn100 g
-
water1400 g
-
groentebouillonpasta4 el
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 2 el koud water2 el
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zout2 tl
-
Frankfurter worsten in plakjes (1 cm)4
-
zure room om af te werken100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
234.6 mg
Eiwitten
8.7 g
Calorieën
1452 kJ /
347 kcal
Vetten
15.1 g
Vezels
7.9 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
45.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Hartige Ratatouille Taart
1u. 30min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Minestrone
45min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1u. 30min
Groenten-aardappelsalade met kip
1u. 15min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Energieballen
30min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min