Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees

Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
8 porties

Ingrediënten

  • verse peterselie enkel de bladeren
    8 stengels
  • uien in vieren
    600 g
  • teentjes knoflook
    4
  • zonnebloemolie
    40 g
  • tomatenpuree
    60 g
  • zoete paprikapoeder
    40 g
  • gemalen komijn
    2 el
  • gedroogde marjolein
    4 el
  • gedroogde laurierbladeren
    2
  • geraspte citroenschil
    2 tl
  • vastkokende aardappelen geschild
    1400 g
  • witte wijn
    100 g
  • water
    1400 g
  • groentebouillonpasta
    4 el
  • maïzena (zetmeel) opgelost in 2 el koud water
    2 el
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • zout
    2 tl
  • Frankfurter worsten in plakjes (1 cm)
    4
  • zure room om af te werken
    100 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 347 kcal / 1452 kJ
Eiwitten 8.7 g
Vetten 15.1 g
Koolhydraten 45.4 g
Vezels 7.9 g
Verzadigd vet 4.7 g
Natrium 234.6 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...