Compatibele versies
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 stengels verse peterselie, enkel de bladeren
- 600 g uien, in vieren
- 4 teentjes knoflook
- 40 g zonnebloemolie
- 60 g tomatenpuree
- 40 g zoete paprikapoeder
- 2 el gemalen komijn
- 4 el gedroogde marjolein
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 2 tl geraspte citroenschil
- 1400 g vastkokende aardappelen, geschild
- 100 g witte wijn
- 1400 g water
- 4 el groentebouillonpasta
- 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 2 el koud water
- 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 4 Frankfurter worsten, in plakjes (1 cm)
- 100 g zure room, om af te werken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1452 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 234.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Koninginnenhapje
55 min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Mallorcaanse vissoep
40min
Aardappelsoep met curry
35min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Geen beoordelingen
Canapé met ei
10min
Glutenvrij Focacciabrood
1h