Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 140 g bladspinazie, in diepgevroren blokjes
- 500 g kalkoenbout, in stukken (3 tot 5 cm)
- 1 tl zout
- 1 ei, geklopt
- 50 g paneermeel
- 30 - 50 g extra vergine olijfolie
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 12.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Peergelei
Geen beoordelingen
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 dk
Pekingeend
45 Min
Kip met rode paprika
1h 5min
Amandelpasta
1 Std. 10 Min
Zalmtartaar
10 dk
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Kip met amandelen
25 min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2小时 45 分钟
Champignons of zwammen met look
20min