Apparaten en accessoires
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 stuks
Ingrediënten
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Calorieën
1230 kJ /
294 kcal
Eiwitten
36 g
Koolhydraten
10.7 g
Vetten
12.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rode kool cups met kip
25min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1u. 30min
Rijstsalade
1u.
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Tomatenmannetjes
Geen beoordelingen
Vissticks met tomatensaus
50min
Amandelmelk
10min
Driegangen maaltijd voor twee
1u. 15min
Forel met hollandaisesaus
50min