Apparaten en accessoires
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 stuks
Ingrediënten
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Calorieën
1230 kJ /
294 kcal
Eiwitten
36 g
Koolhydraten
10.7 g
Vetten
12.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Paprika's in zoetzure saus
30 Min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Gehakte uien
5 Min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Zuurkool
Keine Bewertungen
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Keine Bewertungen
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min