Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 140 g bladspinazie, in diepgevroren blokjes
- 500 g kalkoenbout, in stukken (3 tot 5 cm)
- 1 tl zout
- 1 ei, geklopt
- 50 g paneermeel
- 30 - 50 g extra vergine olijfolie
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 12.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Mexicaanse dip in laagjes
25 min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Ninguna valoración
Mangochutney
1h 20min
Curryketchup
30 min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Aardappelgoulash
1h
250 g sjalot fruiten
Ninguna valoración
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Gestoomde spiegeleieren
15 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min