Apparaten en accessoires
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 stuks
Ingrediënten
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Calorieën
1230 kJ /
294 kcal
Eiwitten
36 g
Koolhydraten
10.7 g
Vetten
12.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Paprika's in zoetzure saus
30min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1u. 30min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Soep met zeeduivel en garnalen
1u.
Gehakte uien
5min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3u. 50min
Zuurkool
Geen beoordelingen
Runderpastei met bier
1u. 40min
Mexicaanse kippensoep
40min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Geen beoordelingen
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min