Apparaten en accessoires
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 stuks
Ingrediënten
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Calorieën
1230 kJ /
294 kcal
Eiwitten
36 g
Koolhydraten
10.7 g
Vetten
12.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Snelle kaassoufflés
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Mini panettone
Geen beoordelingen
200-300 g ui glaceren
Geen beoordelingen
Kerst stol
2u. 20min
Gemarineerde paprika's
55min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3u. 25min
Champignons of zwammen met look
20min
Gekarameliseerde uiensaus
2u. 5min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1u. 35min