Apparaten en accessoires
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 stuks
Ingrediënten
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Calorieën
1230 kJ /
294 kcal
Eiwitten
36 g
Koolhydraten
10.7 g
Vetten
12.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Uiensoep
1u.
350 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Avocadomayonaise
15min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1u. 20min
Pikante kalkoensatés
1u.
Appelpunch
30min
Gekarameliseerde uiensaus
2u. 5min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Kipsatés met pindasaus
2u.