
Apparaten en accessoires
Spinazie- en tomatenquiche
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 45min
8 stuks
Ingrediënten
Het deeg
-
tarwebloem250 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra om in te vetten120 g
-
water koud60 g
-
fijn zout½ tl
Topping en bereiding
-
veganistische margarine
-
teentjes knoflook1 - 2
-
sojabloem volvet, als eivervanger30 g
-
water60 g
-
zijden tofu uitgelekt400 g
-
olijfolie30 g
-
voedingsgist2 el
-
zetmeel1 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid, goed uitgelekt, grof gehakt (zie tip)200 g
-
broodkruim veganistisch2 el
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
amandelschilfers30 g
Voeding per 1 stuk
Calorieën
353 kcal /
1480 kJ
Eiwitten
11 g
Vetten
21 g
Koolhydraten
29 g
Vezels
3.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Go vegan!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Nessuna valutazione
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Nessuna valutazione
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35min
Quiche lorraine
50min
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Halloween quiche
2h
Rabarber-munt cocktail
2h
Veen- en vlierbessen punch
Nessuna valutazione
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Moussaka met linzen
2h 20min