Apparaten en accessoires
Spinazie- en tomatenquiche
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 45min
8 stuks
Ingrediënten
Het deeg
-
tarwebloem250 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra om in te vetten120 g
-
water koud60 g
-
fijn zout½ tl
Topping en bereiding
-
veganistische margarine
-
teentjes knoflook1 - 2
-
sojabloem volvet, als eivervanger30 g
-
water60 g
-
zijden tofu uitgelekt400 g
-
olijfolie30 g
-
voedingsgist2 el
-
zetmeel1 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid, goed uitgelekt, grof gehakt (zie tip)200 g
-
broodkruim veganistisch2 el
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
amandelschilfers30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
11 g
Calorieën
1480 kJ /
353 kcal
Vetten
21 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go vegan!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije kerstfruitcake
Geen beoordelingen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16u.
Veenbes & rode biet koekjes
2u. 40min
Ijs van chocolademousse
3u.
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Chocolade toffee cake
2u.
Paksoi en ham rijst
40min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2u. 10min
Paella met kidneybonen
55min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min