Apparaten en accessoires
Spinazie- en tomatenquiche
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 45min
8 stuks
Ingrediënten
Het deeg
-
tarwebloem250 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra om in te vetten120 g
-
water koud60 g
-
fijn zout½ tl
Topping en bereiding
-
veganistische margarine
-
teentjes knoflook1 - 2
-
sojabloem volvet, als eivervanger30 g
-
water60 g
-
zijden tofu uitgelekt400 g
-
olijfolie30 g
-
voedingsgist2 el
-
zetmeel1 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid, goed uitgelekt, grof gehakt (zie tip)200 g
-
broodkruim veganistisch2 el
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
amandelschilfers30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
11 g
Calorieën
1480 kJ /
353 kcal
Vetten
21 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go vegan!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Kabeljauw met citrusboter
50min
Appeltaart
1u.
Vegan Brownies
2u. 40min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Bessenjamtaart
2u. 35min
Chili non Carne
1u.
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min