Spinazie- en tomatenquiche

Spinazie- en tomatenquiche

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 45min
8 stuks

Ingrediënten

Het deeg
  • tarwebloem
    250 g
  • veganistische margarine koud, in stukken, plus extra om in te vetten
    120 g
  • water koud
    60 g
  • fijn zout
    ½ tl
Topping en bereiding
  • veganistische margarine
  • teentjes knoflook
    1 - 2
  • sojabloem volvet, als eivervanger
    30 g
  • water
    60 g
  • zijden tofu uitgelekt
    400 g
  • olijfolie
    30 g
  • voedingsgist
    2 el
  • zetmeel
    1 el
  • fijn zout
    1 tl
  • vers gemalen zwarte peper
    ¼ tl
  • gemalen nootmuskaat
    ¼ tl
  • diepgevroren spinaziebladeren ontdooid, goed uitgelekt, grof gehakt (zie tip)
    200 g
  • broodkruim veganistisch
    2 el
  • kerstomaten gehalveerd
    150 g
  • amandelschilfers
    30 g

Voeding per 1 stuk

Calorieën 353 kcal / 1480 kJ
Eiwitten 11 g
Vetten 21 g
Koolhydraten 29 g
Vezels 3.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...