Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Het deeg
- 250 g tarwebloem
- 120 g veganistische margarine, koud, in stukken, plus extra om in te vetten
- 60 g water, koud
- ½ tl fijn zout
Topping en bereiding
- veganistische margarine
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 30 g sojabloem, volvet, als eivervanger
- 60 g water
- 400 g zijden tofu, uitgelekt
- 30 g olijfolie
- 2 el voedingsgist
- 1 el zetmeel
- 1 tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid, goed uitgelekt, grof gehakt (zie tip)
- 2 el broodkruim, veganistisch
- 150 g kerstomaten, gehalveerd
- 30 g amandelschilfers
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1480 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Aardappelkoekjes
45 Min
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Quiche lorraine
50 Min
Pasta met prei en ajvar
30 Min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 Std. 35 Min
Rode bietensap
10 Min
Pompoenbrood
1 godz. 45 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.