
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Het deeg
- 250 g tarwebloem
- 120 g veganistische margarine, koud, in stukken, plus extra om in te vetten
- 60 g water, koud
- ½ tl fijn zout
Topping en bereiding
- veganistische margarine
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 30 g sojabloem, volvet, als eivervanger
- 60 g water
- 400 g zijden tofu, uitgelekt
- 30 g olijfolie
- 2 el voedingsgist
- 1 el zetmeel
- 1 tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid, goed uitgelekt, grof gehakt (zie tip)
- 2 el broodkruim, veganistisch
- 150 g kerstomaten, gehalveerd
- 30 g amandelschilfers
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1480 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebakken spinazie met eieren
40min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1u. 40min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Risotto bolognese
45min
Quiche lorraine
50min
Cider-pompoensoep
30min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Bessenjamtaart
2u. 35min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
Geen beoordelingen
15min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
25min
Driedubbele chocoladetaart
Geen beoordelingen
2u. 30min