Spinazie- en tomatenquiche
TM5 TM6

Spinazie- en tomatenquiche

4.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Het deeg

  • 250 g tarwebloem
  • 120 g veganistische margarine, koud, in stukken, plus extra om in te vetten
  • 60 g water, koud
  • ½ tl fijn zout

Topping en bereiding

  • veganistische margarine
  • 1 - 2 teentjes knoflook
  • 30 g sojabloem, volvet, als eivervanger
  • 60 g water
  • 400 g zijden tofu, uitgelekt
  • 30 g olijfolie
  • 2 el voedingsgist
  • 1 el zetmeel
  • 1 tl fijn zout
  • ¼ tl vers gemalen zwarte peper
  • ¼ tl gemalen nootmuskaat
  • 200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid, goed uitgelekt, grof gehakt (zie tip)
  • 2 el broodkruim, veganistisch
  • 150 g kerstomaten, gehalveerd
  • 30 g amandelschilfers

Voeding
per 1 stuk
Calorieën
1480 kJ / 353 kcal
Eiwitten
11 g
Koolhydraten
29 g
Vetten
21 g
Vezels
3.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 77 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen