Apparaten en accessoires
Gestoomd volkorenbrood
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
20 sneetjes
Ingrediënten
-
boter om in te vetten1 el
-
2 el havervlokken, en lijnzaad, om te bestrooiengriesmeel om te bestrooien2 el
-
250 g tarwegranenspeltgranen250 g
-
water1250 g
-
10 g honingsuikerbietenstroop (optioneel)10 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel50 g
-
balsamicoazijn10 g
-
zout1 tl
-
60 - 80 g gemengde zaden, (bv. pompoenzaad, lijnzaad)zonnebloempitten100 g
-
broodmeel plus extra om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
4 g
Calorieën
409 kJ /
98 kcal
Vetten
4 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vijfzadenbrood
1u. 50min
Knapperig brood
Geen beoordelingen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Minestrone
45min
Appeltaart
1u.
Basis brooddeeg
5min
Rogge flatbreads
Geen beoordelingen
Bessenjamtaart
2u. 35min
Boerenbrood
2u.
Volkoren hamburgerbroodjes
2u. 50min
Basisrecept Brood
3u.
Gestoomde broodjes
2u. 10min