Apparaten en accessoires
Parelgerst- en champignonsoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
10 porties
Ingrediënten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)115 g
-
ui in stukken110 g
-
knoflookteentje gepeld1
-
selder in stukken80 g
-
prei in stukken140 g
-
parelgerst200 g
-
water1200 g
-
verse bruine paddenstoelen in plakjes150 g
-
gedroogde shiitakes vooraf bevochtigd en gesneden60 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak1 tl
-
boerenbrood
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
566 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
916 kJ /
218 kcal
Vetten
6 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Chicago deep dish-pizza
Keine Bewertungen
Nasi Goreng
40 Min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Gestoomde pesto broodjes
Keine Bewertungen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.