Apparaten en accessoires
Parelgerst- en champignonsoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
10 porties
Ingrediënten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)115 g
-
ui in stukken110 g
-
knoflookteentje gepeld1
-
selder in stukken80 g
-
prei in stukken140 g
-
parelgerst200 g
-
water1200 g
-
verse bruine paddenstoelen in plakjes150 g
-
gedroogde shiitakes vooraf bevochtigd en gesneden60 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak1 tl
-
boerenbrood
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
566 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
916 kJ /
218 kcal
Vetten
6 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Alpenmacaroni
45min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Verfrissende Melkdrank
5min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Paella met kidneybonen
55min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Vegan cheddar mac & cheese
Geen beoordelingen
Keftedes (gehaktballen)
2u. 30min
Hongaarse champignonsoep
30min