Apparaten en accessoires
Parelgerst- en champignonsoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
10 porties
Ingrediënten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)115 g
-
ui in stukken110 g
-
knoflookteentje gepeld1
-
selder in stukken80 g
-
prei in stukken140 g
-
parelgerst200 g
-
water1200 g
-
verse bruine paddenstoelen in plakjes150 g
-
gedroogde shiitakes vooraf bevochtigd en gesneden60 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak1 tl
-
boerenbrood
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
566 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
916 kJ /
218 kcal
Vetten
6 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Prime Board
Geen beoordelingen
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Concord druivenparels met champagne
Geen beoordelingen
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Sapje van rucola en waterkers
Geen beoordelingen
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1u. 5min
Linzensoep met spinazie
50min