Apparaten en accessoires
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
12 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
Deeg
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
zongedroogde tomaten30 g
-
water130 g
-
melk100 g
-
suiker1 tl
-
verse gist verkruimeld25 g
-
bloem500 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 ½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
olijfolie om in te vetten1 el
-
paneermeel om te bestrooien2 el
-
rode pesto50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
235.3 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1146 kJ /
273.9 kcal
Vetten
9.7 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
36.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Haver horchata
Pas d’évaluation
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Boeddha bowl met kip
1h
Pompoen baba ganoush
35min
Mayonaise zonder ei
10min
Uiensoep
1h
Knoflook en uien glaceren
Pas d’évaluation
Runderpastei met bier
1h 40min
Varkenshaasje in papillot
1h
Quiche met kip en peer
2h 40min
Pikante kalkoensatés
1h
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min