Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
Deeg
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 30 g zongedroogde tomaten
- 130 g water
- 100 g melk
- 1 tl suiker
- 25 g verse gist, verkruimeld
- 500 g bloem
- 40 g olijfolie
- 1 ½ tl zout
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Opbouw
- 1 el olijfolie, om in te vetten
- 2 el paneermeel, om te bestrooien
- 50 g pesto rosso
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1146 kJ / 273.9 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 235.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Natuur yoghurt in de Varoma
12 Std.
Volkoren hamburgerbroodjes
2hod. 50min
Aardappeltortilla met chorizo
50 min
Veggie regenboog pizza
Geen beoordelingen
Kippenbouillonpasta
45 Min
Cheesecake likeur
10 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Pitabrood
2h
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Geen beoordelingen
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2 Std. 10 Min
Pizzadeeg
1 Std.
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min