Apparaten en accessoires
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
12 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
Deeg
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
zongedroogde tomaten30 g
-
water130 g
-
melk100 g
-
suiker1 tl
-
verse gist verkruimeld25 g
-
bloem500 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 ½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
olijfolie om in te vetten1 el
-
paneermeel om te bestrooien2 el
-
rode pesto50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
235.3 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1146 kJ /
273.9 kcal
Vetten
9.7 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
36.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pindakaas
5min
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
Vegetarische pizza
Geen beoordelingen
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Geen beoordelingen
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1u. 45min
Yoghurt met kokosnoot
12u. 15min
Familie kip galette
1u. 55min
Amaretti van abrikoos
40min
Haverkoekjes op een stokje
1u. 30min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min