Apparaten en accessoires
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
12 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
Deeg
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
zongedroogde tomaten30 g
-
water130 g
-
melk100 g
-
suiker1 tl
-
verse gist verkruimeld25 g
-
bloem500 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 ½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
olijfolie om in te vetten1 el
-
paneermeel om te bestrooien2 el
-
rode pesto50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
235.3 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1146 kJ /
273.9 kcal
Vetten
9.7 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
36.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Geen beoordelingen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3u. 50min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Soezendeeg
2u.
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Kip- en aspergetaartjes
1u. 35min
Runderpastei met bier
1u. 40min
Pikante kalkoensatés
1u.
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Preiquiche
1u. 45min