Apparaten en accessoires
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
12 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
Deeg
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
zongedroogde tomaten30 g
-
water130 g
-
melk100 g
-
suiker1 tl
-
verse gist verkruimeld25 g
-
bloem500 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 ½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
olijfolie om in te vetten1 el
-
paneermeel om te bestrooien2 el
-
rode pesto50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
235.3 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1146 kJ /
273.9 kcal
Vetten
9.7 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
36.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8u. 45min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Geen beoordelingen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Geen beoordelingen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Geen beoordelingen
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1u. 50min
Vegan kruimeldeeg
45min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24u. 30min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min