Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten

Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
12 porties

Ingrediënten

  • Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
    40 g
Deeg
  • verse rozemarijn enkel de bladeren
    2 takjes
  • zongedroogde tomaten
    30 g
  • water
    130 g
  • melk
    100 g
  • suiker
    1 tl
  • verse gist verkruimeld
    25 g
  • bloem
    500 g
  • olijfolie
    40 g
  • zout
    1 ½ tl
Eieren
  • eieren, medium (53-63 g) koud
    6
  • water te vullen tot 1L
Opbouw
  • olijfolie om in te vetten
    1 el
  • paneermeel om te bestrooien
    2 el
  • pesto rosso
    50 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 273.9 kcal / 1146 kJ
Eiwitten 10 g
Vetten 9.7 g
Koolhydraten 36.3 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 2.3 g
Natrium 235.3 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...