Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
Deeg
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 30 g zongedroogde tomaten
- 130 g water
- 100 g melk
- 1 tl suiker
- 25 g verse gist, verkruimeld
- 500 g bloem
- 40 g olijfolie
- 1 ½ tl zout
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Opbouw
- 1 el olijfolie, om in te vetten
- 2 el paneermeel, om te bestrooien
- 50 g pesto rosso
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1146 kJ / 273.9 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 235.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 Std. 20 Min
Pruimenjam
Geen beoordelingen
Pulled barbecue jackfruit
25min
Vegetarische pizza
Geen beoordelingen
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Geen beoordelingen
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Eekhoorntjesbrood zout
5 Min
Pâté in korst
10h
Vleesbouillonpasta
45 min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min