Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
TM6

Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten

4.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)

Deeg

  • 2 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
  • 30 g zongedroogde tomaten
  • 130 g water
  • 100 g melk
  • 1 tl suiker
  • 25 g verse gist, verkruimeld
  • 500 g bloem
  • 40 g olijfolie
  • 1 ½ tl zout

Eieren

  • 6 eieren, medium (53-63 g), koud
  • water, te vullen tot 1L

Opbouw

  • 1 el olijfolie, om in te vetten
  • 2 el paneermeel, om te bestrooien
  • 50 g pesto rosso

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1146 kJ / 273.9 kcal
Eiwitten
10 g
Koolhydraten
36.3 g
Vetten
9.7 g
Verzadigd vet
2.3 g
Vezels
2.3 g
Natrium
235.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten