
Compatibele versies
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150 - 200
g boerenkool in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd
of 150 - 200 g zwarte kool in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd - 300 g komkommer in plakjes (2 mm)
- 45 g gepelde walnoten
- 25 g sesamzaad
- 50 g granaatappelpitten
- 30 g gedroogde gojibessen
- 60 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g vers geperst citroensap
- 40 g tahin
- 15 g honing
- 40 g walnotenolie
- 1240 g water
- 1 tl zout
-
½
tl gemalen witte peper
of ½ tl gemalen zwarte peper - 250 g quinoa
- 4 eieren
- 240 g grote witte bonen, uit blik uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 472 kcal / 1974.6 kJ
- Eiwitten
- 18.1 g
- Vetten
- 23 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vezels
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Natrium
- 475.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische chili
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Vegetarische bruine rijst
40min
Kippenbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Roergebakken champignons
55min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Paella met kidneybonen
55min
Linzenbrood
1u. 55min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Indiase groentencurry
50min