Apparaten en accessoires
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
150 - 200 g zwarte kool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderdboerenkool in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd150 - 200 g
-
komkommer in plakjes (2 mm)300 g
-
gepelde walnoten45 g
-
sesamzaad25 g
-
granaatappelpitten50 g
-
gedroogde gojibessen30 g
-
vers geperst sinaasappelsap60 g
-
vers geperst citroensap60 g
-
tahin40 g
-
honing15 g
-
walnotenolie40 g
-
water1240 g
-
zout1 tl
-
½ tl gemalen zwarte pepergemalen witte peper½ tl
-
quinoa250 g
-
eieren4
-
grote witte bonen, uit blik uitgelekt240 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
475.7 mg
Eiwitten
18.1 g
Calorieën
1974.6 kJ /
472 kcal
Vetten
23 g
Vezels
8.5 g
Verzadigd vet
3.1 g
Koolhydraten
51.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Boost uw immuniteit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stoofgerecht met tofu
30min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1u. 50min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Roergebakken champignons
55min
Stevige linzenchili
50min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Vegetarische chili
1u. 5min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min