Apparaten en accessoires
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
150 - 200 g zwarte kool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderdboerenkool in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd150 - 200 g
-
komkommer in plakjes (2 mm)300 g
-
gepelde walnoten45 g
-
sesamzaad25 g
-
granaatappelpitten50 g
-
gedroogde gojibessen30 g
-
vers geperst sinaasappelsap60 g
-
vers geperst citroensap60 g
-
tahin40 g
-
honing15 g
-
walnotenolie40 g
-
water1240 g
-
zout1 tl
-
½ tl gemalen zwarte pepergemalen witte peper½ tl
-
quinoa250 g
-
eieren4
-
grote witte bonen, uit blik uitgelekt240 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
475.7 mg
Eiwitten
18.1 g
Calorieën
1974.6 kJ /
472 kcal
Vetten
23 g
Vezels
8.5 g
Verzadigd vet
3.1 g
Koolhydraten
51.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Boost uw immuniteit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Green Godess Salade
20min
Stevige linzenchili
50min
Zoetzure tempé
50min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Fruitige saladedressing
5min
Sojabolognese
40min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Linzensoep met spinazie
50min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min