Compatibele versies
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150 - 200
g boerenkool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd
of 150 - 200 g zwarte kool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd - 300 g komkommer, in plakjes (2 mm)
- 45 g gepelde walnoten
- 25 g sesamzaad
- 50 g granaatappelpitten
- 30 g gedroogde gojibessen
- 60 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g vers geperst citroensap
- 40 g tahin
- 15 g honing
- 40 g walnotenolie
- 1240 g water
- 1 tl zout
-
½
tl gemalen witte peper
of ½ tl gemalen zwarte peper - 250 g quinoa
- 4 eieren
- 240 g grote witte bonen, uit blik, uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1974.6 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 475.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stoofgerecht met tofu
30min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Hummus
5 min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 godz. 5 min
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Geen beoordelingen
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Linzenbrood
1j 55 menit