Compatibele versies
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150 - 200
g boerenkool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd
of 150 - 200 g zwarte kool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd - 300 g komkommer, in plakjes (2 mm)
- 45 g gepelde walnoten
- 25 g sesamzaad
- 50 g granaatappelpitten
- 30 g gedroogde gojibessen
- 60 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g vers geperst citroensap
- 40 g tahin
- 15 g honing
- 40 g walnotenolie
- 1240 g water
- 1 tl zout
-
½
tl gemalen witte peper
of ½ tl gemalen zwarte peper - 250 g quinoa
- 4 eieren
- 240 g grote witte bonen, uit blik, uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1974.6 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 475.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 godz.
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Stoofgerecht met tofu
30min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min