Apparaten en accessoires
Chorizo, aardappel en koolsoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
chorizo in dunne schijfjes300 g
-
rode ui in vier gesneden1
-
teentjes knoflook gepeld2
-
rode paprika in stukken1
-
ansjovisfilets, in olie2 - 3
-
water700 g
-
paprikapoeder1 el
-
aardappelen geschild, in stukken500 g
-
kool in dunne partjes1
-
witte kikkererwten, gekookt uitgelekt en gespoeld400 g
-
verse korianderbladeren½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2 g
Calorieën
173 kJ /
41.3 kcal
Vetten
1 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
6.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Samen thuis genieten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1u. 50min
Sojabolognese
40min
Vegetarische chili
1u. 5min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Borscht
50min
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Zoetzure vis met rijst
1u. 5min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min