![Azteca taart Azteca taart](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/322D7780-2937-4B08-A2F7-9426802AE412/Derivates/98358266-EA94-4191-9AB1-1295F8497020.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g manchego kaas, in stukken
- 160 g uien, in stukken
- 2 teentjes knoflook, geschild
- 120 g tomaten, in kwarten
- 920 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in stukken (± 3 cm)
- 2 tl fijn zout, naar eigen smaak
- 25 g olie met neutrale smaak
- 250 g suikermaiskolf, gedroogd, enkel de granen
- 200 g tomatenpuree
- 3 poblano chili pepers, gegrild, gepeld, ontdaan van zaadlijsten, in stukken
- 500 g maïstortilla's
- 500 g zure room
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1856 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3 g