Apparaten en accessoires
Mexicaanse limoensoep
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
rode uien65 g
-
gele paprika zaadjes verwijderd, in stukken65 g
-
verse güero peper ontpit (± 1 peper)35 g
-
olijfolie35 g
-
water1000 g
-
grof zout2 tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in middelgrote stukken300 g
-
limoensap115 g
-
tomaten in kwarten250 g
-
citroensap5 g
-
maïstortilla's in julienne en gefrituurd
-
limoen in dunne plakjes
-
verse koriander om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
12 g
Calorieën
525 kJ /
125 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Mexico
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Pas d’évaluation
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Pas d’évaluation
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Pas d’évaluation
Glutenvrije kerstfruitcake
Pas d’évaluation
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Veenbes & rode biet koekjes
2h 40min
Chorizo Quiche
2h 30min
Havermoutrepen met kaas
45min
Kracht Muesli
25min