Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g rode uien
- 65 g gele paprika, zaadjes verwijderd, in stukken
- 35 g verse güero peper, ontpit (± 1 peper)
- 35 g olijfolie
- 1000 g water
- 2 tl grof zout
- 1 tl gedroogde oregano
- 300 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in middelgrote stukken
- 115 g limoensap
- 250 g tomaten, in kwarten
- 5 g citroensap
- maïstortilla's, in julienne en gefrituurd
- limoen, in dunne plakjes
- verse koriander, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 525 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hongaarse champignonsoep
30 min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min
Virgin chai vanille cocktail
Keine Bewertungen
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10 min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Aardappelsoep met curry
35 min
Graubünden gerstsoep
Keine Bewertungen
Hornazo
Keine Bewertungen
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min