Apparaten en accessoires
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
Zure amandelroom
-
gepelde amandelen60 g
-
rauwe cashewnoten60 g
-
water200 g
-
gele ui60 g
-
citroensap1 el
-
ciderazijn1 el
-
zout1 - 2 snuifjes
Mexicaanse bonensoep
-
gele ui in stukken gesneden180 g
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie1 tl
-
gemalen komijn1 tl
-
gemalen koriander½ tl
-
chipotle chili, uit het blikje (ongeveer 2 pepers - zie tips)20 - 30 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree70 g
-
groentebouillonpasta (zie tips)1 tl
-
water250 g
-
kidneybonen, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)400 g
-
witte bonen, uit blik gemengd, in blik, gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)400 g
-
maïskorrels, bevroren120 g
-
gedroogde oregano½ el
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
vers korianderblad voor de garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1123.5 mg
Eiwitten
13.4 g
Calorieën
1157.8 kJ /
275.5 kcal
Vetten
7.2 g
Vezels
14.2 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
32.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Foodtrends 2023
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Vegetarische chili
35min
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Nyonya kip-curry bun
Geen beoordelingen
Levercake
1u. 50min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Pindakaas Havermoutbal
Geen beoordelingen