
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zure amandelroom
- 60 g gepelde amandelen
- 60 g rauwe cashewnoten
- 200 g water
- 60 g gele ui
- 1 el citroensap
- 1 el ciderazijn
- 1 - 2 snuifjes zout
Mexicaanse bonensoep
- 180 g gele ui in stukken gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 1 tl olijfolie
- 1 tl gemalen komijn
- ½ tl gemalen koriander
- 20 - 30 g chipotle chili, uit het blikje (ongeveer 2 pepers - zie tips)
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 70 g tomatenpuree
- 1 tl groentebouillonpasta (zie tips)
- 250 g water
- 400 g kidneybonen, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
- 400 g witte bonen, uit blik gemengd, in blik, gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
- 120 g maïskorrels, bevroren
- ½ el gedroogde oregano
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- vers korianderblad voor de garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 275.5 kcal / 1157.8 kJ
- Eiwitten
- 13.4 g
- Vetten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 32.4 g
- Vezels
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Natrium
- 1123.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aromatische kipcurry
1u.
Russische salade
Geen beoordelingen
Vijfzaden energierepen
Geen beoordelingen
Spaanse brunch
1u. 15min
Thaise rode curry
1u.
Hongaarse champignonsoep
30min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Geen beoordelingen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Koken van bulgur
35min
Huzarensalade
25min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min