Apparaten en accessoires
Vegetarische bruine rijst
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
verse gember in plakjes (2 mm)15 g
-
uien gehalveerd120 g
-
verse rode chilipeper ontpit, grof gehakt1
-
olie25 g
-
paprika in blokjes (± 2 cm)180 g
-
verse champignons de Paris, in plakjes (0,5 cm)120 g
-
wortelen in blokjes (± 1 cm)80 g
-
voorgekookte bruine rijst250 g
-
water400 g
-
sojasaus50 g
-
oestersaus20 g
-
geroosterde sesamolie1 tl
-
zout1 tl
-
½ tl gemalen zwarte pepergemalen witte peper½ tl
-
olie1 - 2 el
-
eieren4
-
verse sojascheuten om op te dienen
-
lente-ui als afwerking
-
sesamzaad om te bestrooien
-
geroosterde sesamolie om te besprenkelen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
5953.4 mg
Eiwitten
41.9 g
Calorieën
4875.8 kJ /
1165.4 kcal
Vetten
61.9 g
Vezels
10.4 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
112.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Haver horchata
Geen beoordelingen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Paella met kidneybonen
55min
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Zoetzure tempé
50min
Noten bolognese
35min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min