Apparaten en accessoires
Linzenbrood
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 55min
15 sneetjes
Ingrediënten
-
volkorenrijst170 g
-
lijnzaad30 g
-
water1500 g
-
rode splitlinzen300 g
-
margarine veganistisch, om in te vetten
-
wortelen in stukken300 g
-
rode paprika in stukken150 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olijfolie30 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
currypoeder1 tl
-
mosterd50 g
-
ketchup40 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
7 g
Calorieën
644 kJ /
154 kcal
Vetten
4 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go vegan!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1u. 10min
Shakshuka
50min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Rode bietensalade
10min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Havermoutpap met vers fruit
15min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Knolselder parmigiana
1u. 10min
Stoofgerecht met tofu
30min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1u.