Apparaten en accessoires
Linzenbrood
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 55min
15 sneetjes
Ingrediënten
-
volkorenrijst170 g
-
lijnzaad30 g
-
water1500 g
-
rode splitlinzen300 g
-
margarine veganistisch, om in te vetten
-
wortelen in stukken300 g
-
rode paprika in stukken150 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olijfolie30 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
currypoeder1 tl
-
mosterd50 g
-
ketchup40 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
7 g
Calorieën
644 kJ /
154 kcal
Vetten
4 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go vegan!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Stevige linzenchili
50min
Zoetzure tempé
50min
Goulash van linzen en champignons
45min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Zonnige groentetaart
Geen beoordelingen
Quinoasalade
40min
Stoofgerecht met tofu
30min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min