Apparaten en accessoires
Risottata Aziatische noedels met groenten
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
knoflookteentje1
-
verse gember geschild, in plakjes gesneden (2 mm)1 cm
-
verse rode peper1
-
venkel in plakjes gesneden (2 cm)100 g
-
sesamolie25 g
-
prei in reepjes gesneden (5 mm)120 g
-
wortel in staafjes gesneden (5 cm x 5 mm)250 g
-
250 g Chinese vermicellirijstnoedels250 g
-
lauw water1200 - 700 g
-
sojasaus50 g
-
zoete chilisaus90 g
-
boerenkool in reepjes gesneden (1cm x 5cm)150 g
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
933.4 mg
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
1639.8 kJ /
391.9 kcal
Vetten
7.4 g
Vezels
5.9 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
73.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Risottata
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen
Nasi Goreng
40 Min
Pad Thai
45 Min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Scones met frambozenboter
25 Min
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min