Apparaten en accessoires
Risottata Aziatische noedels met groenten
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
knoflookteentje1
-
verse gember geschild, in plakjes gesneden (2 mm)1 cm
-
verse rode peper1
-
venkel in plakjes gesneden (2 cm)100 g
-
sesamolie25 g
-
prei in reepjes gesneden (5 mm)120 g
-
wortel in staafjes gesneden (5 cm x 5 mm)250 g
-
250 g Chinese vermicellirijstnoedels250 g
-
lauw water1200 - 700 g
-
sojasaus50 g
-
zoete chilisaus90 g
-
boerenkool in reepjes gesneden (1cm x 5cm)150 g
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
933.4 mg
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
1639.8 kJ /
391.9 kcal
Vetten
7.4 g
Vezels
5.9 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
73.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Risottata
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Keine Bewertungen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 Min
Pittige Goulash met Donker Bier
Keine Bewertungen
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 Std.
Macadamia Chocolade Koekjes
45 Min
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Pistache Crème Brûlée
3 Std. 20 Min