Apparaten en accessoires
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
Gebraden kruiden-sinaas kip
-
kippenboutjes, met vel6 - 8
-
teentjes knoflook6
-
korianderzaad1 el
-
komijnzaad½ el
-
gedroogde oregano1 el
-
zout1 tl
-
vers geperst sinaasappelsap30 g
-
sinaasappel in schijfjes (0.5 cm)1
-
groene olijven, ontpit70 g
Basmati rijst met rozijnen
-
geschaafde amandelen1 el
-
ui in stukken100 g
-
wortel in stukken150 g
-
olijfolie20 g
-
water1000 g
-
zout1 tl
-
basmati rijst300 g
-
rozijnen50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
52 g
Calorieën
2801 kJ /
670 kcal
Vetten
28 g
Vezels
3.7 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkere kip
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tonijnkroketten
1u. 30min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Hornazo
Geen beoordelingen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min
Pastilla met kip
1u. 10min
Penne met tonijn
35min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1u. 10min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.