Apparaten en accessoires
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Voorbereiding. 35min
Totaal 6u. 10min
12 stuk
Ingrediënten
Witte chocoladebotercrème - basis
-
witte chocolade kleine stukjes of callets150 g
-
room, min. 30% vet250 g
Frambozenvulling
-
300 g diepgevroren frambozenframbozen300 g
-
suiker30 g
Crumble
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur, in stukken80 g
-
grof rietsuiker70 g
-
bloem80 g
Soezendeeg
-
water250 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken90 g
-
suiker10 g
-
zout½ tl
-
bloem150 g
-
eieren4
Witte chocoladecrème
-
mascarpone gekoeld, in stukken verdeeld250 g
Montage
-
poedersuiker (optioneel) om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Natrium
219.5 mg
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Vetten
32.2 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
19.1 g
Koolhydraten
35.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Appel Pinda Rolls
Ninguna valoración
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Spareribs met glazuur van appel en honing
Ninguna valoración
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Ninguna valoración
Aziatische komkommersalade
Ninguna valoración
Bernse Aardappelrösti met Spek
Ninguna valoración
Warme aardappelen salade met de Peeler
Ninguna valoración
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Ninguna valoración
Miso Udon Noedels
20min
Aardappelpuree met de Peeler
Ninguna valoración
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min