Apparaten en accessoires
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Voorbereiding. 35min
Totaal 6u. 10min
12 stuk
Ingrediënten
Witte chocoladebotercrème - basis
-
witte chocolade kleine stukjes of callets150 g
-
room, min. 30% vet250 g
Frambozenvulling
-
300 g diepgevroren frambozenframbozen300 g
-
suiker30 g
Crumble
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur, in stukken80 g
-
grof rietsuiker70 g
-
bloem80 g
Soezendeeg
-
water250 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken90 g
-
suiker10 g
-
zout½ tl
-
bloem150 g
-
eieren4
Witte chocoladecrème
-
mascarpone gekoeld, in stukken verdeeld250 g
Montage
-
poedersuiker (optioneel) om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Natrium
219.5 mg
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Vetten
32.2 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
19.1 g
Koolhydraten
35.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mosselen met Frietjes
45min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Gevouwen kruidenbrood
1u. 10min
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Taartje met chocolade-praliné
Geen beoordelingen
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Geen beoordelingen
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1u. 40min
Ananas Dessert met Meringue
25min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen