Apparaten en accessoires
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Voorbereiding. 35min
Totaal 6u. 10min
12 stuk
Ingrediënten
Witte chocoladebotercrème - basis
-
witte chocolade kleine stukjes of callets150 g
-
room, min. 30% vet250 g
Frambozenvulling
-
frambozen300 g
-
suiker30 g
Crumble
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur, in stukken80 g
-
grof rietsuiker70 g
-
bloem80 g
Soezendeeg
-
water250 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken90 g
-
suiker10 g
-
zout½ tl
-
bloem150 g
-
eieren4
Witte chocoladecrème
-
mascarpone gekoeld, in stukken verdeeld250 g
Montage
-
poedersuiker (optioneel) om te bestrooien
Voeding per 1 stuk
Natrium
219.5 mg
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Vetten
32.2 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
19.1 g
Koolhydraten
35.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Geen beoordelingen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Geen beoordelingen
Inktvis "à Lagareiro"
Geen beoordelingen
Hummus
5min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Pavlova-toren met gemengde bessen
5u. 30min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min