Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 6u. 10min
12 stuk

Ingrediënten

Witte chocoladebotercrème - basis
  • witte chocolade kleine stukjes of callets
    150 g
  • room, min. 30% vet
    250 g
Frambozenvulling
  • frambozen
    300 g
    300 g diepgevroren frambozen
  • suiker
    30 g
Crumble
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur, in stukken
    80 g
  • grof rietsuiker
    70 g
  • bloem
    80 g
Soezendeeg
  • water
    250 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken
    90 g
  • suiker
    10 g
  • zout
    ½ tl
  • bloem
    150 g
  • eieren
    4
Witte chocoladecrème
  • mascarpone gekoeld, in stukken verdeeld
    250 g
Montage
  • poedersuiker (optioneel) om te bestrooien

Voeding per 1 stuk

Calorieën 452.8 kcal / 1894.5 kJ
Eiwitten 6.8 g
Vetten 32.2 g
Koolhydraten 35.6 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 19.1 g
Natrium 219.5 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen