Apparaten en accessoires
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Voorbereiding. 35min
Totaal 6u. 10min
12 stuk
Ingrediënten
Witte chocoladebotercrème - basis
-
witte chocolade kleine stukjes of callets150 g
-
room, min. 30% vet250 g
Frambozenvulling
-
300 g diepgevroren frambozenframbozen300 g
-
suiker30 g
Crumble
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur, in stukken80 g
-
grof rietsuiker70 g
-
bloem80 g
Soezendeeg
-
water250 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken90 g
-
suiker10 g
-
zout½ tl
-
bloem150 g
-
eieren4
Witte chocoladecrème
-
mascarpone gekoeld, in stukken verdeeld250 g
Montage
-
poedersuiker (optioneel) om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Natrium
219.5 mg
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Vetten
32.2 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
19.1 g
Koolhydraten
35.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Knapperig brood
Geen beoordelingen
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Geen beoordelingen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Geen beoordelingen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Kimchi
Geen beoordelingen
Mini Fougasse
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Blauwe bessen Jam
Geen beoordelingen
Sinaasappelcake en chocolade topping
1u. 15min
Portugees brood (Pão de água)
3u. 30min