Apparaten en accessoires
Gyoza met kip en knoflook
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
12 stuk
Ingrediënten
-
bloem180 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
warm water100 g
-
olijfolie20 g
-
zout½ theelepel
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
kippendij, zonder been en zonder vel in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
witte wijn50 g
-
blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)1
-
citroensap, vers geperst25 g
-
water80 - 100 g
-
sesamolie1 - 2 eetlepels
-
verse peterselie3 - 5 takjes
Voeding per 1 stuk
Calorieën
163.4 kcal /
683.6 kJ
Eiwitten
5.7 g
Vetten
8.7 g
Koolhydraten
14.4 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
1.3 g
Natrium
10.5 mg