Apparaten en accessoires
Gyoza met kip en knoflook
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
12 stuk
Ingrediënten
-
bloem180 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
warm water100 g
-
20 g sesamolieolijfolie20 g
-
zout½ theelepel
-
20 g olijfolieolie20 g
-
teentje knoflook1
-
250 g kippenborst filet, zonder vel, in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapierkippendij, zonder been en zonder vel in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
witte wijn50 g
-
blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)1
-
citroensap, vers geperst25 g
-
water80 - 100 g
-
1 - 2 eetlepels olijfoliesesamolie1 - 2 eetlepels
-
verse peterselie3 - 5 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
10.5 mg
Eiwitten
5.7 g
Calorieën
683.6 kJ /
163.4 kcal
Vetten
8.7 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
14.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Volcano Steak Burgers
Brak ocen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Brak ocen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Brak ocen
Pizza Diavola
Brak ocen
Aardappelpuree en merguez
Brak ocen
Geluksbal-raketspiezen
Brak ocen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Brak ocen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Brak ocen
Pico de Gallo
Brak ocen
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 min