Apparaten en accessoires
Gyoza met kip en knoflook
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
12 stuk
Ingrediënten
-
bloem180 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
warm water100 g
-
20 g sesamolieolijfolie20 g
-
zout½ theelepel
-
20 g olijfolieolie20 g
-
teentje knoflook1
-
250 g kippenborst filet, zonder vel, in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapierkippendij, zonder been en zonder vel in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
witte wijn50 g
-
blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)1
-
citroensap, vers geperst25 g
-
water80 - 100 g
-
1 - 2 eetlepels olijfoliesesamolie1 - 2 eetlepels
-
verse peterselie3 - 5 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
10.5 mg
Eiwitten
5.7 g
Calorieën
683.6 kJ /
163.4 kcal
Vetten
8.7 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
14.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Geen beoordelingen
Appel Pinda Rolls
Geen beoordelingen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Geen beoordelingen
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Geen beoordelingen
Zeevruchtensoep
30min
Mediterraans Rozemarijnbrood
1u. 55min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen