Apparaten en accessoires
Gyoza met kip en knoflook
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
12 stuk
Ingrediënten
-
bloem180 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
warm water100 g
-
20 g sesamolieolijfolie20 g
-
zout½ theelepel
-
20 g olijfolieolie20 g
-
teentje knoflook1
-
250 g kippenborst filet, zonder vel, in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapierkippendij, zonder been en zonder vel in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
witte wijn50 g
-
blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)1
-
citroensap, vers geperst25 g
-
water80 - 100 g
-
1 - 2 eetlepels olijfoliesesamolie1 - 2 eetlepels
-
verse peterselie3 - 5 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
10.5 mg
Eiwitten
5.7 g
Calorieën
683.6 kJ /
163.4 kcal
Vetten
8.7 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
14.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Butter Chicken
1u.
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Sloppy Gold Rush Burgers
Geen beoordelingen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Geen beoordelingen
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2u. 10min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min