Apparaten en accessoires
Koreaanse Fried Chicken
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 10min
4 portie
Ingrediënten
Kip
-
teentjes knoflook2
-
gember, vers wortel geschild, in plakjes gesneden (2 mm)10 g
-
bloem70 g
-
maïzena (zetmeel)20 g
-
bakpoeder1 tl
-
zout2 tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
kippenvleugels1000 g
Saus
-
teentjes knoflook5
-
gember, vers wortel geschild, in plakjes gesneden (2 mm)10 g
-
lichtbruine suiker50 g
-
rijstazijn60 g
-
honing60 g
-
Gochujang (Koreaans chilipasta) (Koreaanse chilipasta), naar smaak30 - 50 g
-
ketchup30 g
-
donkere sojasaus15 g
-
sesamolie15 g
-
olie om te frituren
-
sesamzaad om te besprenkelen1 el
-
lente-uien dun gesneden (5 mm), om te bestrooien2
Voeding per 1 portie
Calorieën
745.9 kcal /
3120.9 kJ
Eiwitten
48.6 g
Vetten
39 g
Koolhydraten
50.8 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
11.1 g
Natrium
2118.4 mg