Apparaten en accessoires
Napolitaanse Pizza
Voorbereiding. 30min
Totaal 9u.
2 portie
Ingrediënten
-
water450 g
-
verse gist3 g
-
bloem360 g
-
zout8 g
-
citroensap30 g
-
bloem voor bestuiven werkvlak
-
tomatenblokjes uit blik in stukken200 - 220 g
-
buffelmozzarella goed uitgelekt, in plakjes gesneden200 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
basilicumblad, vers voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
42.4 g
Calorieën
4109.9 kJ /
982.3 kcal
Vetten
24.6 g
Vezels
6.6 g
Verzadigd vet
13.6 g
Koolhydraten
145.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Dadel- en Haverdrank
20min
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Gevouwen kruidenbrood
1u. 10min
Vegetarische chili
35min
Shakshuka
50min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Ovenburger
1u. 45min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Geen beoordelingen
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Aalsterse Vlaai
1u.