
Apparaten en accessoires
Turkse flatbreads
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
24 sneetjes
Ingrediënten
-
water360 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
suiker20 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven500 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
zout naar smaak1 - 1 ½ tl
-
ei licht opgeklopt met 1 tl water, om te kleuren1
-
sesamzaad om te besprenkelen½ el
-
karwijzaad om te besprenkelen½ el
Voeding per 1 sneetje
Calorieën
96 kcal /
400 kJ
Eiwitten
3 g
Vetten
2 g
Koolhydraten
16 g
Vezels
0.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Sinaasappel Croissants
Geen beoordelingen
Gefermenteerde frambozensiroop
128u. 10min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4u. 45min
Koken van jasmijnrijst
35min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Geen beoordelingen
Vegan kruimeldeeg
Geen beoordelingen
Chocoladetaart met sinaasappel
2u. 40min
Tex-mexburger
4u. 25min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1u. 5min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2u. 10min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1u. 15min
Pitabrood
2u.