Apparaten en accessoires
Turkse flatbreads
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
24 sneetjes
Ingrediënten
-
water360 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
suiker20 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven500 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
zout naar smaak1 - 1 ½ tl
-
ei licht opgeklopt met 1 tl water, om te kleuren1
-
sesamzaad om te besprenkelen½ el
-
karwijzaad om te besprenkelen½ el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
3 g
Calorieën
400 kJ /
96 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde broodjes
2 Std. 10 Min
Geflambeerde uientaart
Keine Bewertungen
Pizzadeeg
1 Std.
Basis brooddeeg
5 Min
Rogge flatbreads
Keine Bewertungen
Flatbread gevuld met mozzarella
45 Min
Vier kazen flatbread om te delen
40 Min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 Std. 20 Min
Pitabrood
2 Std.
Baguette / Stokbrood
3 Std. 45 Min
Vijfzadenbrood
1 Std. 50 Min
Basisrecept Brood
3 Std.