Apparaten en accessoires
Turkse flatbreads
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
24 sneetjes
Ingrediënten
-
water360 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
suiker20 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven500 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
zout naar smaak1 - 1 ½ tl
-
ei licht opgeklopt met 1 tl water, om te kleuren1
-
sesamzaad om te besprenkelen½ el
-
karwijzaad om te besprenkelen½ el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
3 g
Calorieën
400 kJ /
96 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gozleme
1u. 40min
Brioche
5u.
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Halloween broodjes
Geen beoordelingen
Gekruide kersenbrioche-krans
2u. 20min
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Chorizo Quiche
2u. 30min
Kip met citroen
50min
Basisbouillon
Geen beoordelingen
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24u. 30min
Glutenvrij Brood
3u. 20min
Pitabrood
2u.