Apparaten en accessoires
Turkse flatbreads
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
24 sneetjes
Ingrediënten
-
water360 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
suiker20 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven500 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
zout naar smaak1 - 1 ½ tl
-
ei licht opgeklopt met 1 tl water, om te kleuren1
-
sesamzaad om te besprenkelen½ el
-
karwijzaad om te besprenkelen½ el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
3 g
Calorieën
400 kJ /
96 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Duitse brunch
1u. 15min
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Pizzadeeg
1u.
Fijngehakt rauw vlees
35min
Yoghurt met kokosmelk
15u.
200 g ui kleuren
25min
Yoghurt met kokosnoot
12u. 15min
Rogge flatbreads
Geen beoordelingen
Indiase mosterd
Geen beoordelingen
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24u. 30min
Yoghurt met appel en bosbessen
12u. 40min
Gozleme
1u. 40min