Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 400 g bloem (Type 550)
- ¾ blokje verse gist (30 g)
- 1 tl zout
- 1 snuifje suiker
- 1 tl gedroogde gemalen kurkuma (optioneel)
- 220 g water, lauw
- 40 g olie
Vulling
-
200
g Italiaanse worst, zonder vel, in stukken
of 200 g gerookte varkensworst, zonder vel, in stukken - 100 g ui, gehalveerd
- 1 rode paprika (ong. 150 g), in stukken
- 1 bol mozzarella, (125 g) uitgelekt, in stukken
- 70 g tomatenpuree
- 2 ansjovis filets, geconserveerd in zout (optioneel)
- 1 tl gedroogde oregano
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 997 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Romige courgettensoep
35 min
Vanillesiroop
30 min
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen
Chocoladereep likeur
15 min
Toffees
2h
Pikante kalkoensatés
1h
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 godz. 15 min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 godz. 15 min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min
Focaccia met uien
1h 30 min