Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 400 g bloem (Type 550)
- ¾ blokje verse gist (30 g)
- 1 tl zout
- 1 snuifje suiker
- 1 tl gedroogde gemalen kurkuma (optioneel)
- 220 g water, lauw
- 40 g olie
Vulling
-
200
g Italiaanse worst, zonder vel, in stukken
of 200 g gerookte varkensworst, zonder vel, in stukken - 100 g ui, gehalveerd
- 1 rode paprika (ong. 150 g), in stukken
- 1 bol mozzarella, (125 g) uitgelekt, in stukken
- 70 g tomatenpuree
- 2 ansjovis filets, geconserveerd in zout (optioneel)
- 1 tl gedroogde oregano
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 997 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Aardappelsoep met curry
35min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Geen beoordelingen
Vegetarische pizza
Geen beoordelingen
Miso carbonara udon noedels
25min
Brownies
50min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Drie soorten melk cake
Geen beoordelingen
Aardappel pannenkoeken
45min
Pierogi met vlees
1h
Alpenmacaroni
45min
Pikante kalkoensatés
1h
Tonijnkroketten
1h 30min