Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 400 g bloem (Type 550)
- ¾ blokje verse gist (30 g)
- 1 tl zout
- 1 snuifje suiker
- 1 tl gedroogde gemalen kurkuma (optioneel)
- 220 g water, lauw
- 40 g olie
Vulling
-
200
g Italiaanse worst, zonder vel, in stukken
of 200 g gerookte varkensworst, zonder vel, in stukken - 100 g ui, gehalveerd
- 1 rode paprika (ong. 150 g), in stukken
- 1 bol mozzarella, (125 g) uitgelekt, in stukken
- 70 g tomatenpuree
- 2 ansjovis filets, geconserveerd in zout (optioneel)
- 1 tl gedroogde oregano
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 997 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Muffins met chocoladechips
1h
Glutenvrije quiche Lorraine
No ratings
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
No ratings
Zalmvlecht
No ratings
Naan (Hindoe brood)
2h
Spaanse brunch
1h 15min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
No ratings
Bibimbap burrito
45min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Veggie regenboog pizza
No ratings
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
No ratings
Gemengde bessen taartjes
No ratings