Apparaten en accessoires
Caramel vanille bourbon saus
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
12 portie
Ingrediënten
-
boter in stukken80 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
donkerbruine suiker50 g
-
fijne suiker50 g
-
ahornsiroop50 g
-
bourbon-whisky70 g
-
vanillepasta2 tl
-
fijn zeezout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 12 portie
Natrium
2616.5 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
7410 kJ /
1770 kcal
Vetten
121.5 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
65.8 g
Koolhydraten
141 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix it yourself
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ovengebakken Groentechips
1u. 45min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Yoghurt met chocolade
12u. 25min
Chocolade en banaan charlotte
Geen beoordelingen
Vissticks met tomatensaus
50min
Karamelpudding
1u.
Canapé met ei
10min
Karamelsaus
1u. 30min
Tomatensaus
40min