
Apparaten en accessoires
Caramel vanille bourbon saus
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
12 portie
Ingrediënten
-
boter in stukken80 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
donkerbruine suiker50 g
-
fijne suiker50 g
-
ahornsiroop50 g
-
bourbon-whisky70 g
-
vanillepasta2 tl
-
fijn zeezout1 tl
Voeding per 12 portie
Calorieën
1770 kcal /
7410 kJ
Eiwitten
3 g
Vetten
121.5 g
Koolhydraten
141 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
65.8 g
Natrium
2616.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Thermomix it yourself
10 recepten
Benelux
Benelux