
Apparaten en accessoires
Caramel vanille bourbon saus
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
12 portie
Ingrediënten
-
boter in stukken80 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
donkerbruine suiker50 g
-
fijne suiker50 g
-
ahornsiroop50 g
-
bourbon-whisky70 g
-
vanillepasta2 tl
-
fijn zeezout1 tl
Voeding per 12 portie
Calorieën
1770 kcal /
7410 kJ
Eiwitten
3 g
Vetten
121.5 g
Koolhydraten
141 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
65.8 g
Natrium
2616.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Thermomix it yourself
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Geen beoordelingen
Flatbread met peer en geitenkaas
3u.
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Halloween quiche
2u.
Lasagnerolletjes
1u.
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Geen beoordelingen
Brownie koekjes
1u. 35min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
Geen beoordelingen
Vanille-mascarpone parfait
2u. 40min