Apparaten en accessoires
Caramel vanille bourbon saus
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
12 portie
Ingrediënten
-
boter in stukken80 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
donkerbruine suiker50 g
-
fijne suiker50 g
-
ahornsiroop50 g
-
bourbon-whisky70 g
-
vanillepasta2 tl
-
fijn zeezout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 12 portie
Natrium
2616.5 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
7410 kJ /
1770 kcal
Vetten
121.5 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
65.8 g
Koolhydraten
141 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix it yourself
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Geen beoordelingen
Appeltaart
Geen beoordelingen
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Italiaanse brunch
1u. 30min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14u. 20min
Taart met karamel en vanille
4u. 30min
Gefermenteerde rode uien
96u.
Karamelpoeder
1u.
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Koffielikeur
40min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Karamelsaus
1u. 30min