Apparaten en accessoires
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 40min
16 porties
Ingrediënten
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (3-4 cm)800 g
-
water600 g
-
olijfolie om in te vetten4 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte zalm plakjes, in reepjes (± 0,5 cm x 3 cm)100 - 150 g
-
10 g verse dillemicrogreens10 g
-
crème fraîche200 g
-
kaviaar zwart50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
244.7 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
453.7 kJ /
108.4 kcal
Vetten
6.7 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
9.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Matzeballen
Geen beoordelingen
Taart met peer en brie
1u. 10min
Taartje met chocolade-praliné
Geen beoordelingen
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Aardbeien- en chocoladetaart
3u.
Geluksbal-raketspiezen
Geen beoordelingen
Bellini cocktail
5min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Dubai Chocolate Macarons
Geen beoordelingen
Koekjes met chocoladedragees
1u.
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min