Apparaten en accessoires
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 40min
16 porties
Ingrediënten
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (3-4 cm)800 g
-
water600 g
-
olijfolie om in te vetten4 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte zalm plakjes, in reepjes (± 0,5 cm x 3 cm)100 - 150 g
-
10 g verse dillemicrogreens10 g
-
crème fraîche200 g
-
kaviaar zwart50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
244.7 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
453.7 kJ /
108.4 kcal
Vetten
6.7 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
9.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Italiaanse brunch
1u. 30min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1u. 40min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Pompoen vingers
1u. 30min
Abrikozen ketchup
Geen beoordelingen
Aardappelgoulash
1u.
Gevulde kalkoenborst
Geen beoordelingen
Quinoasalade
40min