Apparaten en accessoires
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 40min
16 porties
Ingrediënten
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (3-4 cm)800 g
-
water600 g
-
olijfolie om in te vetten4 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte zalm plakjes, in reepjes (± 0,5 cm x 3 cm)100 - 150 g
-
10 g verse dillemicrogreens10 g
-
crème fraîche200 g
-
kaviaar zwart50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
244.7 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
453.7 kJ /
108.4 kcal
Vetten
6.7 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
9.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lactosevrije Luikse Wafels
1u. 30min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Scandinavische hamburger
4u. 10min
Tiramisu
5u. 20min
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Yoghurt en muntdressing
15min
Fruitige saladedressing
5min
Cava Cocktail Surprise
4u. 10min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1u.
Penne met mosselen
1u. 5min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min