Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 160 g zachte boter, in stukken
- 350 g suiker
- 4 eieren
- 160 g bloem
- 5 g ongezoete cacaopoeder
- ½ zakje bakpoeder
- 1 snuifje zout
- 250 g room, min. 30% vet, koud
- 30 g aardbeienconfituur
- 5 druppels voedingskleurstof
- poedersuiker
- 7 aardbeien, in stukken
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 3142 kJ / 751 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 84.7 g
- Vetten
- 41.7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Driedubbele chocoladetaart
2 godz. 30 min
Citroenmeringuetaart
2 godz. 30 min
Marmercake
2 godz.
Brownies
50min
Appelcake
1h
Chocoladecake
40 Min
Zwarte woud kerstbuche
1h 30 min
Witte chocolade en amandel brownies
1h
Chocolade toffee cake
2 godz.
Koekjes met chocoladechips
50min
Boterkoekjes
50min
Chocolademousse
3h 20min