Apparaten en accessoires
Driekoningentaart met appel en kaneel
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
6 stuks
Ingrediënten
Appelmoes
-
appels in stukken500 g
-
kristalsuiker30 g
-
gemalen kaneel volgens eigen smaak2 tl
Bladerdeeg
-
boter in kleine stukken bevroren (1-2 cm)200 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
-
bloem om te bewerken
Afwerking
-
ei1
-
grof zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
5 g
Calorieën
1847 kJ /
442 kcal
Vetten
29 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker smullen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Ovengebakken Groentechips
1u. 45min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Turkse gekruide lamshapjes
1u. 30min
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Buikmannetjes
1u. 30min
Custard
15min
Soezendeeg
2u.
Caipirinha van mango
5min
Worteltaart
2u.
Gebakken kaastaart
3u. 10min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min