Apparaten en accessoires
Driekoningentaart met appel en kaneel
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
6 stuks
Ingrediënten
Appelmoes
-
appels in stukken500 g
-
kristalsuiker30 g
-
gemalen kaneel volgens eigen smaak2 tl
Bladerdeeg
-
boter in kleine stukken bevroren (1-2 cm)200 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
-
bloem om te bewerken
Afwerking
-
ei1
-
grof zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
5 g
Calorieën
1847 kJ /
442 kcal
Vetten
29 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker smullen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rabarbertaart
55min
De wafels van de foor
3u.
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met frangipane
50min
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Halloween quiche
2u.
Driedubbele chocoladetaart
2u. 30min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Romige snijbietsoep
35min
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5u. 50min
Kerstman macarons
3u. 20min