Apparaten en accessoires
Driekoningentaart met appel en kaneel
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
6 stuks
Ingrediënten
Appelmoes
-
appels in stukken500 g
-
kristalsuiker30 g
-
gemalen kaneel volgens eigen smaak2 tl
Bladerdeeg
-
boter in kleine stukken bevroren (1-2 cm)200 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
-
bloem om te bewerken
Afwerking
-
ei1
-
grof zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
5 g
Calorieën
1847 kJ /
442 kcal
Vetten
29 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker smullen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijst met groentemix
55min
Tempé
48u.
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Lookbrood met vegan kaas
Geen beoordelingen
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Glazuur
5min
Spaghettinestjes met linzenballen
1u. 5min
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Amandelverslaving
1u.
Gemengde bessen taartjes
Geen beoordelingen