Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge cake
-
170
g boter, in blokjes
of 170 g margarine - 170 g basterdsuiker
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- 170 g zelfrijzende bloem
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- 1 tl natuurlijk vanille-extract (optioneel)
Vulling
- 100 g confituur (bv. aardbei en framboos)
- 200 g slagroom (ong. 48% vet)
- 150 g frambozen
- 1 el poedersuiker, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1683 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 25.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Geen beoordelingen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Geen beoordelingen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Mango, banaan en bosbessenpuree
Geen beoordelingen
Tosti met cottage kaas
Geen beoordelingen
Vegetarische hamburger
45min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Levercake
Geen beoordelingen
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h