Apparaten en accessoires
Victoria biscuit gebak
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
10 porties
Ingrediënten
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (optioneel)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
1683 kJ /
402 kcal
Vetten
25.5 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pindakaas Havermoutbal
Geen beoordelingen
Speculoos Druiven Tiramisu
1u.
Groene biscuittaart
Geen beoordelingen
Geode cake
Geen beoordelingen
Inktvis "à Lagareiro"
Geen beoordelingen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Fruit ijs
5min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
XXL - Pompoensoep
50min
Appelmuffins
40min
Drie soorten melk cake
2u.
Wit Brood
Geen beoordelingen