Apparaten en accessoires
Victoria biscuit gebak
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
10 porties
Ingrediënten
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (optioneel)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
1683 kJ /
402 kcal
Vetten
25.5 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Rijst met kip en champignons
30min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
IJskroon van meringue en frambozen
4u. 10min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5u.
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Chocolade-Fudgecake
Geen beoordelingen
Baklava kaastaart
Geen beoordelingen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Appelmuffins
40min
Chocolade toffee cake
2u.