Apparaten en accessoires
Victoria biscuit gebak
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
10 porties
Ingrediënten
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (optioneel)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
1683 kJ /
402 kcal
Vetten
25.5 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Quiche met kool en broccoli
1sa 30 dk
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Değerlendirme yok
Groene biscuittaart
Değerlendirme yok
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Değerlendirme yok
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Değerlendirme yok
Lactosevrije tiramisu
Değerlendirme yok
Aardappelpuree en merguez
Değerlendirme yok
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Değerlendirme yok
Drie soorten melk cake
2sa
Appelmuffins
40 dk
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Değerlendirme yok
Dubai Chocolate Macarons
Değerlendirme yok