
Apparaten en accessoires
Victoria biscuit gebak
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
10 porties
Ingrediënten
Sponge cake
-
boter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (optioneel)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
402 kcal /
1683 kJ
Eiwitten
4.1 g
Vetten
25.5 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Geen beoordelingen
Virgin passievrucht mojito
10min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Taco's met Groenten en Kidneybonen
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
Geen beoordelingen
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Sunrise smoothie
Geen beoordelingen
Tarte Tatin
2u.
Speculoos druiven tiramisu
1u.
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1u.