Apparaten en accessoires
Victoria biscuit gebak
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
10 porties
Ingrediënten
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (optioneel)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
1683 kJ /
402 kcal
Vetten
25.5 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Geen beoordelingen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Mini Burgers
Geen beoordelingen
Crème pâtissière
15min
Vegan boter
Geen beoordelingen
Drie soorten melk cake
2u.
Wit Brood
Geen beoordelingen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
Zachte Appelcake
50min