Apparaten en accessoires
Victoria biscuit gebak
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
10 porties
Ingrediënten
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (optioneel)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
1683 kJ /
402 kcal
Vetten
25.5 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Quiche met kool en broccoli
1u. 30min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Geen beoordelingen
Groene biscuittaart
Geen beoordelingen
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Geen beoordelingen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Geen beoordelingen
Lactosevrije tiramisu
Geen beoordelingen
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Drie soorten melk cake
2u.
Appelmuffins
40min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Geen beoordelingen
Dubai Chocolate Macarons
Geen beoordelingen