Apparaten en accessoires
Shortbread karamel gezouten boter
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 25min
36 stuks
Ingrediënten
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1 g
Calorieën
624 kJ /
149 kcal
Vetten
9 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Geen beoordelingen
Kimchi mac&cheese
50min
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Citroen en yoghurt dessert
3u. 15min
Crème karamel (flan)
5u. 30min
Basis karamel
25min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2u. 10min
Bloementaartje met amandelcrème
1u. 10min
Gezouten karamel toffees
1u. 45min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Karamelsaus
1u. 30min
Brood met olijven
2u. 20min