Apparaten en accessoires
Shortbread karamel gezouten boter
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 25min
36 stuks
Ingrediënten
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1 g
Calorieën
624 kJ /
149 kcal
Vetten
9 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Goulash van linzen en champignons
45min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2u.
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Enchiladas met rundvlees
30min
Bosbessen cheesecake-ijs
14u. 35min
Karamelpoeder
1u.
Groene smoothie bowl met gojibessen
Geen beoordelingen
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Focaccia met uien
1u. 30min