Apparaten en accessoires
Shortbread karamel gezouten boter
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 25min
36 stuks
Ingrediënten
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1 g
Calorieën
624 kJ /
149 kcal
Vetten
9 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Geen beoordelingen
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Mochi's met sesamvulling
50min
Vegan citroen en zwarte thee taart
1u. 30min
Karamelpoeder
1u.
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Walnoot Brittle
1u. 30min
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Karamelijs
Geen beoordelingen
Witte chocolade cheesecake
16u.
Gezouten-Karamelijs
14u.