Apparaten en accessoires
Shortbread karamel gezouten boter
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 25min
36 stuks
Ingrediënten
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1 g
Calorieën
624 kJ /
149 kcal
Vetten
9 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Kip en Groenten
Geen beoordelingen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Ovengebakken Groentechips
1u. 45min
Vegan citroen en zwarte thee taart
1u. 30min
Basis karamel
25min
Walnoot Brittle
1u. 30min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Turkse flatbreads
2u. 10min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Proteïnepudding
6u. 35min