Apparaten en accessoires
Shortbread karamel gezouten boter
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 25min
36 stuks
Ingrediënten
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1 g
Calorieën
624 kJ /
149 kcal
Vetten
9 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1u. 30min
Lang rijzende pizza
Geen beoordelingen
Soezendeeg
2u.
Driedubbele chocoladetaart
2u. 30min
Yoghurtijs met mango
12u.
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12u. 15min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Volkorenbrood
Geen beoordelingen
Focaccia met uien
1u. 30min
Cheesecake (ongebakken)
5u. 30min