Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zanddeegbodem
- 65 g witte suiker
- 200 g bloem
- 170 g boter, in stukken
Gezouten karamel
- 250 g witte suiker
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 100 g boter, in stukken
- 80 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- ¼ - ½ tl zout
- 1 el azijn
- 200 g donkere chocolade, in stukken
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 624 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
Drie kaas pides
1h 40 min
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min
Lemon curd
20 Min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 godz. 30 min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Walnoot Brittle
1 Std. 30 Min
Toffees
2 godz.
Chocolade toffee cake
2 godz.
Kleverige toffeepuddings
Geen beoordelingen