Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zanddeegbodem
- 65 g witte suiker
- 200 g bloem
- 170 g boter, in stukken
Gezouten karamel
- 250 g witte suiker
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 100 g boter, in stukken
- 80 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- ¼ - ½ tl zout
- 1 el azijn
- 200 g donkere chocolade, in stukken
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 624 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Mini kaneelbroodjes op een stokje
Geen beoordelingen
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 godz. 30 min
Koffielikeur
40 Min
Kimchi mac&cheese
50 Min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Lemon curd
20 Min
Kruiden en Cashew dip
8h 10min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Bessenjamtaart
2h 35min
Soefganiots
2h