Apparaten en accessoires
Ciabattabroodjes
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 30min
4 stuks
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
7 g verse gist, verkruimeldgedroogde gist¾ tl
-
suiker5 g
-
water1620 g
-
manitoba bloembroodbloem395 g
-
pastabloem (zie tip)260 g
-
zout12 g
-
fijn griesmeel om te bestrooien1 - 2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
19 g
Calorieën
2581 kJ /
671 kcal
Vetten
4 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
127 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentatie modus
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12u. 15min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5u.
Vers pastadeeg
1u.
Pizzadeeg
1u.
Mini Fougasse
Geen beoordelingen
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Basis brooddeeg
5min
Citrus lekkernij
50min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1u. 20min
Vloeibare karamel
25min
Boerenbrood
2u.