Apparaten en accessoires
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
amandelen, gepeld150 g
-
suiker60 g
-
ei1
-
oranjebloesemwater (zie tip)15 g
-
ongezouten boter gesmolten50 g
-
honing40 g
-
filodeeg2 vellen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
12 g
Calorieën
2050 kJ /
490 kcal
Vetten
33 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Harira
7u.
Bloementaartje met amandelcrème
1u. 10min
Zijden tofu cheesecake
Geen beoordelingen
Yoghurtcake
1u. 40min
Nyonya kip-curry bun
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30min
Ezogelin Soep
1u. 5min
Linzensoep met spinazie
50min
Penne met mosselen
1u. 5min
Citroencake
2u.
Cheesecake (gebakken)
7u. 20min