Apparaten en accessoires
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
amandelen, gepeld150 g
-
suiker60 g
-
ei1
-
oranjebloesemwater (zie tip)15 g
-
ongezouten boter gesmolten50 g
-
honing40 g
-
filodeeg2 vellen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
12 g
Calorieën
2050 kJ /
490 kcal
Vetten
33 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Nessuna valutazione
Harira
7h
Vegan red velvet cupcakes
4h
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Nessuna valutazione
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Nessuna valutazione
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Bijentaart met glazuur
1h 25min
Driekoningentaart met hazelnoten
Nessuna valutazione
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Worteltaart
2h
Citroencake
2h