Apparaten en accessoires
Taartje met chocolade-praliné
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Bladerdeeg
-
suiker30 g
-
bloem125 g
-
zachte boter in stukken, en iets meer voor de taartvormpjes60 g
-
melk35 g
-
eierdooier1
-
zout1 snuifje
-
pure chocolade in stukken40 g
-
melkchocolade met praliné vulling, in stukken170 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.150 g
-
chocolade paaseieren (optioneel) voor de afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
123.5 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
2772.8 kJ /
665.3 kcal
Vetten
43.2 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
58.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Geen beoordelingen
Rijstpap met tapioca
1u. 10min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Geen beoordelingen
Mout milkshake
10min
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Amandelverslaving
1u.
Vijgenmosterd
25min
Aardbeien curryketchup
Geen beoordelingen
Chocolade en banaan charlotte
Geen beoordelingen
Witte chocolade en amandel brownies
1u.
Havermoutrepen met kaas
45min
Gezouten-Karamelijs
14u.