Apparaten en accessoires
Taartje met chocolade-praliné
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Bladerdeeg
-
suiker30 g
-
bloem125 g
-
zachte boter in stukken, en iets meer voor de taartvormpjes60 g
-
melk35 g
-
eierdooier1
-
zout1 snuifje
-
pure chocolade in stukken40 g
-
melkchocolade met praliné vulling, in stukken170 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.150 g
-
chocolade paaseieren (optioneel) voor de afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
123.5 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
2772.8 kJ /
665.3 kcal
Vetten
43.2 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
58.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Geen beoordelingen
Vegan boter
Geen beoordelingen
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
Halloween pompoentaart
4u.
Brownies
50min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Koekjes met chocopasta
1u. 40min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Hartenbroodjes
1u.
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1u. 15min
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Speltbrood
1u. 45min