Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- boter, om in te vetten
- 125 g basterdsuiker
- 35 g water
- 4 eierdooiers
- 2 vanillestokjes
- 250 g mascarpone
- 250 g room, 35% vet
- 1 granaatappel, enkel de pitten, als garnering
- 75 g braambessen, als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1536.4 kJ / 365.8 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 32.5 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 8.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Karamelpudding
1 godz.
Speculoospasta
10min
Virgin citroen en tijm cocktail
45 min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Geen beoordelingen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 godz.
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5 min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25 min
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min
Rode bietensalade
10min
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Latkes (aardappelkoekjes)
45 min