Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- boter, om in te vetten
- 125 g basterdsuiker
- 35 g water
- 4 eierdooiers
- 2 vanillestokjes
- 250 g mascarpone
- 250 g room, 35% vet
- 1 granaatappel, enkel de pitten, als garnering
- 75 g braambessen, als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1536.4 kJ / 365.8 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 32.5 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 8.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1sa 10 dk
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Scones met frambozenboter
25 min
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Citroen en yoghurt dessert
Geen beoordelingen
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 Std. 15 Min
Lang rijzende pizza
Geen beoordelingen
Karamelpudding
1 godz.
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 Std. 15 Min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Hazelnootbavarois
6 godz. 40 min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min