
Apparaten en accessoires
Vanille-mascarpone parfait
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 40min
8 porties
Ingrediënten
-
boter om in te vetten
-
fijne suiker125 g
-
water35 g
-
eierdooiers4
-
vanillestokjes2
-
mascarpone250 g
-
room, 35% vet250 g
-
granaatappel enkel de pitten, als garnering1
-
braambessen als garnering75 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
365.8 kcal /
1536.4 kJ
Eiwitten
2.7 g
Vetten
32.5 g
Koolhydraten
17.6 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
3.8 g
Natrium
8.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux