
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Amandel en poedersuiker
- 95 g amandelpoeder (niet zelfgemaakt)
- 95 g poedersuiker
Om de mengbeker te reinigen
- 300 g water
- 50 g azijn
Italiaanse meringue
- 75 g suiker
- 20 g water
- 2 eiwitten, op kamertemperatuur (65 g)
- ¼ tl voedingskleurstof, in pasta, rood
Framboos en witte chocolade ganache
- 75 g frambozen
- 2 el suiker
- 150 g witte chocolade, in stukken
- 100 g roomkaas
Afwerking
- 20 g fondant (suikerpasta) wit
- 20 g fondant (suikerpasta) geel of goud
- 1 eetbare inkt stift zwart
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 276 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 6.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hersenen cupcakes
1 godz. 40 min
Druiven en cava trifle
Pas d’évaluation
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
Pas d’évaluation
Tiramisu met chocolade en chili
Pas d’évaluation
Spaanse brunch
Pas d’évaluation
Veggie regenboog pizza
Pas d’évaluation
Candy Cane-koekjes
1h 45min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
Pas d’évaluation
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min
Paashaas macarons
Pas d’évaluation
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Glazuur
5 min