Apparaten en accessoires
Kerstman macarons
Voorbereiding. 1u. 10min
Totaal 3u. 20min
40 stuks
Ingrediënten
Amandel en poedersuiker
-
amandelpoeder (niet zelfgemaakt)95 g
-
poedersuiker95 g
Om de mengbeker te reinigen
-
water300 g
-
azijn50 g
Italiaanse meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamertemperatuur (65 g)2
-
voedingskleurstof in pasta, rood¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
-
frambozen75 g
-
suiker2 el
-
witte chocolade in stukken150 g
-
roomkaas100 g
Afwerking
-
fondant (suikerpasta) wit20 g
-
fondant (suikerpasta) geel of goud20 g
-
eetbare inkt stift zwart1
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Natrium
6.7 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
276 kJ /
66 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
8.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Geen beoordelingen
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Geen beoordelingen
Koekjes met chocopasta
1u. 40min
Gezouten karamel toffees
1u. 45min
Nougat-koekjes
Geen beoordelingen
IJssandwich
Geen beoordelingen
Suikerpasta
1u. 10min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5u. 50min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2u. 35min
Pulled Pork
Geen beoordelingen
Koekjes met chocoladedragees
1u.