Apparaten en accessoires
Kerstman macarons
Voorbereiding. 1u. 10min
Totaal 3u. 20min
40 stuks
Ingrediënten
Amandel en poedersuiker
-
amandelpoeder (niet zelfgemaakt)95 g
-
poedersuiker95 g
Om de mengbeker te reinigen
-
water300 g
-
azijn50 g
Italiaanse meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamertemperatuur (65 g)2
-
voedingskleurstof in pasta, rood¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
-
frambozen75 g
-
suiker2 el
-
witte chocolade in stukken150 g
-
roomkaas100 g
Afwerking
-
fondant (suikerpasta) wit20 g
-
fondant (suikerpasta) geel of goud20 g
-
eetbare inkt stift zwart1
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Natrium
6.7 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
276 kJ /
66 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
8.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Champagne gelei
Geen beoordelingen
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5u. 50min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Hersenen cupcakes
1u. 40min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Nougat-koekjes
Geen beoordelingen
Asperges en prosciutto cannoli
Geen beoordelingen
IJssandwich
Geen beoordelingen
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Champignon- en chocolademuffins
1u.
Heksenvingerkoekjes
2u.