Apparaten en accessoires
Kerstman macarons
Voorbereiding. 1u. 10min
Totaal 3u. 20min
40 stuks
Ingrediënten
Amandel en poedersuiker
-
amandelpoeder (niet zelfgemaakt)95 g
-
poedersuiker95 g
Om de mengbeker te reinigen
-
water300 g
-
azijn50 g
Italiaanse meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamertemperatuur (65 g)2
-
voedingskleurstof in pasta, rood¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
-
frambozen75 g
-
suiker2 el
-
witte chocolade in stukken150 g
-
roomkaas100 g
Afwerking
-
fondant (suikerpasta) wit20 g
-
fondant (suikerpasta) geel of goud20 g
-
eetbare inkt stift zwart1
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Natrium
6.7 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
276 kJ /
66 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
8.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
No-Bake-Tiramisu-Taart
7u. 30min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5u.
Bananensticks met chocoladecoating
Geen beoordelingen
Carnaval maskers
1u. 45min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen
Soezendeeg
2u.
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Spookachtige snacks
1u. 15min
Meringue spoken
12u. 25min
Chocolade salami
3u. 10min
Amandel Spritz-koekjes
1u.
Banketbakkersroom
15min