
Apparaten en accessoires
Kerstman macarons
Voorbereiding. 1u. 10min
Totaal 3u. 20min
40 stuks
Ingrediënten
Amandel en poedersuiker
-
amandelpoeder (niet zelfgemaakt)95 g
-
poedersuiker95 g
Om de mengbeker te reinigen
-
water300 g
-
azijn50 g
Italiaanse meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamertemperatuur (65 g)2
-
voedingskleurstof in pasta, rood¼ tl
Framboos en witte chocolade ganache
-
frambozen75 g
-
suiker2 el
-
witte chocolade in stukken150 g
-
roomkaas100 g
Afwerking
-
fondant (suikerpasta) wit20 g
-
fondant (suikerpasta) geel of goud20 g
-
eetbare inkt stift zwart1
Voeding per 1 stuk
Calorieën
66 kcal /
276 kJ
Eiwitten
1 g
Vetten
3.2 g
Koolhydraten
8.3 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
1.3 g
Natrium
6.7 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux