Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- zonnebloemolie, om in te vetten
- 60 g middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)
- 100 g wortelen, in stukken (2.5 cm)
- 70 g hazelnoten, met schil
- 100 g zonnebloemolie
- 180 g melk
- 2 eieren
- 250 g bloem
- 2 tl bakpoeder
- 1 ½ tl fijn zout
- ½ tl gemalen cayennepeper (optioneel)
- 250 g diepgevroren doperwtjes, ontdooid
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1039 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 15.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geroerbakte groenten
10 Min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Velouté met Marokkaanse smaken
35 min
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
Geen beoordelingen
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 godz.
Siciliaanse garnalensalade
40 min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min