Apparaten en accessoires
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
12 stuks
Ingrediënten
-
zonnebloemolie om in te vetten
-
middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)60 g
-
wortelen in stukken (2.5 cm)100 g
-
hazelnoten, met schil70 g
-
zonnebloemolie100 g
-
melk180 g
-
eieren2
-
bloem250 g
-
bakpoeder2 theelepels
-
fijn zout1 ½ theelepel
-
gemalen cayennepeper (optioneel)½ theelepel
-
bevroren doperwten ontdooid250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
7 g
Calorieën
1039 kJ /
248 kcal
Vetten
15.5 g
Koolhydraten
20.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gestoomde spinaziecake
35min
Veggie regenboog pizza
Geen beoordelingen
Driekoningentaart 100% chocolade
1u. 35min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Havermoutrepen met kaas
45min
Gnocchi Tricolore
35min
Groenteflan
1u. 35min
Spaghetti muffins
55min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Mediterrane kippenpastei
50min
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min