Apparaten en accessoires
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
12 stuks
Ingrediënten
-
zonnebloemolie om in te vetten
-
middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)60 g
-
wortelen in stukken (2.5 cm)100 g
-
hazelnoten, met schil70 g
-
zonnebloemolie100 g
-
melk180 g
-
eieren2
-
bloem250 g
-
bakpoeder2 theelepels
-
fijn zout1 ½ theelepel
-
gemalen cayennepeper (optioneel)½ theelepel
-
bevroren doperwten ontdooid250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
7 g
Calorieën
1039 kJ /
248 kcal
Vetten
15.5 g
Koolhydraten
20.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Groentensaus voor pasta
40min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3u. 50min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Spaghetti muffins
55min
Havermoutrepen met kaas
45min
Glutenvrij Focacciabrood
1u.
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Noten bolognese
35min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Geen beoordelingen
Paddenstoelentaart
1u. 30min