Apparaten en accessoires
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
12 stuks
Ingrediënten
-
zonnebloemolie om in te vetten
-
middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)60 g
-
wortelen in stukken (2.5 cm)100 g
-
hazelnoten, met schil70 g
-
zonnebloemolie100 g
-
melk180 g
-
eieren2
-
bloem250 g
-
bakpoeder2 theelepels
-
fijn zout1 ½ theelepel
-
gemalen cayennepeper (optioneel)½ theelepel
-
bevroren doperwten ontdooid250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
7 g
Calorieën
1039 kJ /
248 kcal
Vetten
15.5 g
Koolhydraten
20.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Geen beoordelingen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Rucola taart
Geen beoordelingen
Geluksbal-raketspiezen
Geen beoordelingen
Bananensticks met chocoladecoating
Geen beoordelingen
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Taart van pindakaas en chocolade
1u. 20min
Pastilla met kip
1u. 10min
Arabische kip met couscous
45min
Couscous met lam en groenten
50min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1u. 10min
Omelet met gehakt
1u. 10min