Apparaten en accessoires
Hartige Ratatouille Taart
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Bladerdeeg
-
boter in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld150 g
-
bloem plus extra voor het bestuiven300 g
-
water koud, plus extra voor het deeg90 g
-
zout½ tl
Topping
-
courgettes ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)350 g
-
pruimtomaten geheel (zie tip)350 g
-
zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)190 g
-
water30 g
-
verse bieslook met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)10 g
-
zout plus extra voor het kruiden½ tl
-
bloem om te bestuiven
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
Parmezaanse kaas, geraspt60 g
-
melk om te bestrijken
-
verse basilicumbladeren10
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
622 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
3572 kJ /
856 kcal
Vetten
59 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
23 g
Koolhydraten
61 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Cutter+
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Geen beoordelingen
Vegan Bolognese
50min
Pizza met fruit en yoghurt
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Yoghurt met kokosnoot
12u. 15min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Gevulde veggieslakken
45min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1u. 40min
Energieballen
30min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min