Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bladerdeeg
- 150 g boter, in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld
- 300 g bloem, plus extra voor het bestuiven
- 90 g water, koud, plus extra voor het deeg
- ½ tl zout
Topping
- 350 g courgettes, ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)
- 350 g pruimtomaten, geheel (zie tip)
- 190 g zongedroogde tomaten, in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)
- 30 g water
- 10 g verse bieslook, met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)
- ½ tl zout, plus extra voor het kruiden
- bloem, om te bestuiven
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 60 g Parmezaanse kaas, geraspt
- melk, om te bestrijken
- 10 verse basilicumbladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3572 kJ / 856 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 622 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Vijfzaden energierepen
Geen beoordelingen
Vegan jus
40 min
Minuut koolsla
10min
Haver horchata
Geen beoordelingen
Ovengebakken groentechips
Geen beoordelingen
Engelse brunch
Geen beoordelingen
Gozleme
1 Std. 40 Min
Drie kaas pides
1 Std. 40 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Yoghurt met kokosnoot
12u. 15min