Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bladerdeeg
- 150 g boter, in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld
- 300 g bloem, plus extra voor het bestuiven
- 90 g water, koud, plus extra voor het deeg
- ½ tl zout
Topping
- 350 g courgettes, ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)
- 350 g pruimtomaten, geheel (zie tip)
- 190 g zongedroogde tomaten, in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)
- 30 g water
- 10 g verse bieslook, met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)
- ½ tl zout, plus extra voor het kruiden
- bloem, om te bestuiven
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 60 g Parmezaanse kaas, geraspt
- melk, om te bestrijken
- 10 verse basilicumbladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3572 kJ / 856 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 622 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Pizza met fruit en yoghurt
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Veenbes & rode biet koekjes
Geen beoordelingen
Veenbessen-chocolade cakemix
Geen beoordelingen