Apparaten en accessoires
Hartige Ratatouille Taart
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Bladerdeeg
-
boter in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld150 g
-
bloem plus extra voor het bestuiven300 g
-
water koud, plus extra voor het deeg90 g
-
zout½ tl
Topping
-
courgettes ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)350 g
-
pruimtomaten geheel (zie tip)350 g
-
zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)190 g
-
water30 g
-
verse bieslook met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)10 g
-
zout plus extra voor het kruiden½ tl
-
bloem om te bestuiven
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
Parmezaanse kaas, geraspt60 g
-
melk om te bestrijken
-
verse basilicumbladeren10
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
622 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
3572 kJ /
856 kcal
Vetten
59 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
23 g
Koolhydraten
61 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Cutter+
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Geen beoordelingen
Gestoomde pesto broodjes
Geen beoordelingen
Vegetarische pizza
Geen beoordelingen
Minuut Koolsla
10min
Geraspte Wortelsalade
10min
Ovengebakken Groentechips
1u. 45min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Geen beoordelingen
Sous-vide Teriyaki Zalm
1u. 20min
Pikante kalkoensatés
1u.
Miso Udon Noedels
20min
Gestoomde spiegeleieren
15min