Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
- 2 teentjes knoflook
- 120 g uien, gehalveerd
- 50 g havervlokken
- 265 g kidneybonen, uit blik, uitgelekt (gewicht na het uitlekken)
- ½ - 1 tl sambal oelek
- 2 tl mosterd
- ½ tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- plantaardige olie, om te frituren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 755 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 8.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moussaka met linzen
2h 20min
Chili non Carne
1h
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Geen beoordelingen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Rode ogen gevulde eieren
Geen beoordelingen
Boekweit met champignons
25 Min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Geen beoordelingen
Kruiden en Cashew dip
8h 10min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min