
Apparaten en accessoires
Vegetarische bonenburger
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 stuks
Ingrediënten
-
verse bladpeterselie enkel de blaadjes6 takjes
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd120 g
-
havervlokken50 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (gewicht na het uitlekken)265 g
-
sambal oelek½ - 1 tl
-
mosterd2 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Voeding per 1 stuk
Calorieën
180 kcal /
755 kJ
Eiwitten
9 g
Vetten
5 g
Koolhydraten
20 g
Vezels
8.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Vegetarische chili
Geen beoordelingen
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Veggie regenboog pizza
Geen beoordelingen
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Boekweit met champignons
25min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Linzenbrood
1u. 55min
Indiase mosterd
Geen beoordelingen
Falafel met rode bieten hummus
20min
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2u.
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min