Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
- 2 teentjes knoflook
- 120 g uien, gehalveerd
- 50 g havervlokken
- 265 g kidneybonen, uit blik, uitgelekt (gewicht na het uitlekken)
- ½ - 1 tl sambal oelek
- 2 tl mosterd
- ½ tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- plantaardige olie, om te frituren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 755 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 8.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Indiase groentencurry
50min
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Vegetarische chili
1 godz. 5 min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Brak ocen
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Boekweit met champignons
25 min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15 min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15 min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Linzenbrood
1j 55 menit
Moussaka met linzen
2h 20min