
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
- 2 teentjes knoflook
- 120 g uien, gehalveerd
- 50 g havervlokken
- 265 g kidneybonen, uit blik, uitgelekt (gewicht na het uitlekken)
- ½ - 1 tl sambal oelek
- 2 tl mosterd
- ½ tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- plantaardige olie, om te frituren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 755 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 8.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alles tonenBloemkool met kaas
55min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Gevulde pompoen
45min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min
Indiase groentencurry
50min
Herfstige rijst met curry
35min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Aardappelkoekjes
45min
Chili non Carne
1u.
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min