Apparaten en accessoires
Vegetarische bonenburger
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 stuks
Ingrediënten
-
verse bladpeterselie enkel de blaadjes6 takjes
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd120 g
-
havervlokken50 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (gewicht na het uitlekken)265 g
-
½ - 1 tl chilisaus, rood, bv. Tabascosambal oelek½ - 1 tl
-
mosterd2 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
9 g
Calorieën
755 kJ /
180 kcal
Vetten
5 g
Vezels
8.1 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Hummus van rode biet
10min
Hummus
5min
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Rucola taart
Geen beoordelingen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1u.
Falafel met rode bieten hummus
20min
Dim sum 'Sieuw mai'
Geen beoordelingen
Vegetarische chili
1u. 5min
Stoofgerecht met tofu
30min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min