Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
- 2 teentjes knoflook
- 120 g uien, gehalveerd
- 50 g havervlokken
- 265 g kidneybonen, uit blik, uitgelekt (gewicht na het uitlekken)
- ½ - 1 tl sambal oelek
- 2 tl mosterd
- ½ tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- plantaardige olie, om te frituren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 755 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 8.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Boekweit met champignons
25 min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Geen beoordelingen
Zweedse worteltaart
2 godz.
Focaccia met uien
1h 30min