Apparaten en accessoires
Vegetarische bonenburger
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 stuks
Ingrediënten
-
verse bladpeterselie enkel de blaadjes6 takjes
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd120 g
-
havervlokken50 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (gewicht na het uitlekken)265 g
-
½ - 1 tl chilisaus, rood, bv. Tabascosambal oelek½ - 1 tl
-
mosterd2 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
9 g
Calorieën
755 kJ /
180 kcal
Vetten
5 g
Vezels
8.1 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Rucola taart
Geen beoordelingen
Vegetarisch Medaillons
Geen beoordelingen
Falafel met rode bieten hummus
20min
Energieballen
30min
Paella met kidneybonen
55min
Linzenbrood
1u. 55min
Chili non Carne
1u.
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Zoetzure tempé
50min
Vegetarische chili
1u. 5min
Moussaka met linzen
2u. 20min