
Apparaten en accessoires
Tacos van bloemkool met chipotle saus
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u. 45min
4 porties
Ingrediënten
Inweken
-
rauwe cashewnoten (zie tips)100 g
-
zout½ tl
-
water, gefilterd om te weken
Verkruimelde bloemkool
-
kokosmelk100 g
-
limoen met schil en sap, zonder witte pitten1
-
zout1 tl
-
broodkruim naar keuze (zie tips)80 g
-
kokos, geraspt, ongezoet30 g
-
gerookte paprikapoeder1 ½ tl
-
gemalen komijn1 tl
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
bloemkool in roosjes gesneden (ongeveer 2-3 cm)1
-
extra vergine olijfolie spray
Chipotle saus
-
water, gefilterd150 g
-
chipotle chili, uit het blikje (ongeveer 1 Spaanse peper)2 tl
-
limoensap1 el
-
verse koriander alleen blaadjes2 takjes
-
knoflookpoeder½ tl
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Montage
-
tortillas12
-
gebakken bonen, uit blik (zie tips)
-
bindsla of Romeinse sla fijn versnipperd
-
gepekelde rode kool (zie tips)
Voeding per 1 portie
Calorieën
465.1 kcal /
1953.5 kJ
Eiwitten
17.3 g
Vetten
26.2 g
Koolhydraten
35.4 g
Vezels
15.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vegan hoofdgerechten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Aubergine Massaman Curry
Geen beoordelingen
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Geen beoordelingen
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Geen beoordelingen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Spinazieknoedels in tomatenragout
1u.
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Keftedes (gehaktballen)
2u. 30min
Pasta met crème van pistache
30min