
Apparaten en accessoires
Stevige linzenchili
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
rode split linzen200 g
-
water, gefilterd plus extra voor het weken400 g
-
kokosolie20 g
-
rode paprika (ca. 160 g), zonder zaadjes en in vieren gesneden1
-
chipotle chili, uit het blikje (ongeveer 1 Spaanse peper)1 - 2 tl
-
knoflookteentjes4
-
rode ui (ca. 160 g), in vieren gesneden1
-
tomaten in vieren gesneden2
-
gemalen komijn2 tl
-
gerookte paprikapoeder1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
cacaopoeder2 tl
-
pompoen geschild en in blokjes gesneden (1-2 cm)400 g
-
rode wijnazijn2 tl
-
bouillonpasta (zie tips)1 ½ tl
-
kidneybonen, uit blik gespoeld en uitgelekt, (ongeveer 250 g na het uitlekken)400 g
-
limoensap40 g
-
zout naar smaak
-
gemalen zwarte peper naar smaak
Voeding per 1 portie
Calorieën
399.8 kcal /
1679 kJ
Eiwitten
22.8 g
Vetten
8.2 g
Koolhydraten
50.1 g
Vezels
14.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vegan hoofdgerechten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
No ratings
Hartige taart met savooiekool
1 h 30 min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 min
Mexicaanse limoensoep
40 min
Ingemaakte citroenen
No ratings
Zoetzure dhal
No ratings
Gazpacho
1 h 15 min
Nyonya kip-curry bun
No ratings
Popeye's power bowl met bramen
No ratings
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
No ratings
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 h
Gestoomde spinaziecake
35 min