Apparaten en accessoires
Vegan Bolognese
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portie
Ingrediënten
Veganistische kaasvervanger
-
rauwe cashewnoten85 g
-
voedingsgist15 g
-
knoflookpoeder2 snuifjes
-
zout½ tl
Saus
-
kidneyboon, uit blik (uitlekgewicht 255 g), uitgelekt1 blik
-
olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
selder in stukken gesneden100 g
-
wortelen in stukken gesneden150 g
-
ui in achtsten gesneden1
-
witte wijn, droog (veganistisch)100 g
-
gehakte tomaten, uit blik (400 g)1 blik
-
tomatenpuree50 g
-
zout1 ½ tl
-
komijn, gemalen½ tl
-
tijm, gedroogd1 tl
-
gemalen gedroogde rozemarijn1 tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
peper, gemalen½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
14.2 g
Calorieën
1521.1 kJ /
363.6 kcal
Vetten
15.6 g
Vezels
10.5 g
Koolhydraten
40.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Kool en Wortel met Feta
Geen beoordelingen
Miso Udon Noedels
20min
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Kracht Muesli
25min
Temaki Sushi
Geen beoordelingen
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Pindakaas Havermoutbal
Geen beoordelingen