Vegan Bolognese

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portie

Ingrediënten

Veganistische kaasvervanger
  • rauwe cashewnoten
    85 g
  • voedingsgist
    15 g
  • knoflookpoeder
    2 snuifjes
  • zout
    ½ tl
Saus
  • kidneyboon, uit blik (uitlekgewicht 255 g), uitgelekt
    1 blik
  • olijfolie
    20 g
  • teentje knoflook
    1
  • selder in stukken gesneden
    100 g
  • wortelen in stukken gesneden
    150 g
  • ui in achtsten gesneden
    1
  • witte wijn, droog (veganistisch)
    100 g
  • gehakte tomaten, uit blik (400 g)
    1 blik
  • tomatenpuree
    50 g
  • zout
    1 ½ tl
  • komijn, gemalen
    ½ tl
  • tijm, gedroogd
    1 tl
  • gemalen gedroogde rozemarijn
    1 tl
  • gerookte paprikapoeder
    ½ tl
  • peper, gemalen
    ½ tl

Voeding per 1 portie

Calorieën 363.6 kcal / 1521.1 kJ
Eiwitten 14.2 g
Vetten 15.6 g
Koolhydraten 40.5 g
Vezels 10.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...