Apparaten en accessoires
Vegan Bolognese
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portie
Ingrediënten
Veganistische kaasvervanger
-
rauwe cashewnoten85 g
-
voedingsgist15 g
-
knoflookpoeder2 snuifjes
-
zout½ tl
Saus
-
kidneyboon, uit blik (uitlekgewicht 255 g), uitgelekt1 blik
-
olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
selder in stukken gesneden100 g
-
wortelen in stukken gesneden150 g
-
ui in achtsten gesneden1
-
witte wijn, droog (veganistisch)100 g
-
gehakte tomaten, uit blik (400 g)1 blik
-
tomatenpuree50 g
-
zout1 ½ tl
-
komijn, gemalen½ tl
-
tijm, gedroogd1 tl
-
gemalen gedroogde rozemarijn1 tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
peper, gemalen½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
14.2 g
Calorieën
1521.1 kJ /
363.6 kcal
Vetten
15.6 g
Vezels
10.5 g
Koolhydraten
40.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Geen beoordelingen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2u. 30min
Pindakaas
5min
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Cashew- en kokosmelk
10min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Stevige linzenchili
50min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Geen beoordelingen