Apparaten en accessoires
Vegan Bolognese
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portie
Ingrediënten
Veganistische kaasvervanger
-
rauwe cashewnoten85 g
-
voedingsgist15 g
-
knoflookpoeder2 snuifjes
-
zout½ tl
Saus
-
kidneyboon, uit blik (uitlekgewicht 255 g), uitgelekt1 blik
-
olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
selder in stukken gesneden100 g
-
wortelen in stukken gesneden150 g
-
ui in achtsten gesneden1
-
witte wijn, droog (veganistisch)100 g
-
gehakte tomaten, uit blik (400 g)1 blik
-
tomatenpuree50 g
-
zout1 ½ tl
-
komijn, gemalen½ tl
-
tijm, gedroogd1 tl
-
gemalen gedroogde rozemarijn1 tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
peper, gemalen½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
14.2 g
Calorieën
1521.1 kJ /
363.6 kcal
Vetten
15.6 g
Vezels
10.5 g
Koolhydraten
40.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stevige linzenchili
50min
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Peren op Sinaasappelsiroop
Geen beoordelingen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Pulled barbecue jackfruit
25min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3u.
Bulgur en rode linzensoep
50min
Quiche met Ricotta en Paprika
Geen beoordelingen