![Vegetarische chili Vegetarische chili](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3B1E98AA-B9AD-49C2-8967-A22B5AA89616/Derivates/A8EE0C76-81FD-40E5-9F49-25EF269A8E15.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ kaneelstokje
- ½ tl zwarte peperkorrels
- 1 tl korianderzaad
- 1 tl komijnzaad
- 1 wortel (ongeveer 100 g), in stukjes gesneden
- 1 rode paprika (ongeveer 150 g), in stukjes gesneden
- 5 takjes verse korianderbladeren
- 1 ui (ongeveer 150 g), in vieren gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 2 - 4 verse chilipepers, bird's eye chili, desgewenst zaadjes verwijderd, naar smaak
- 30 g olijfolie
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 240 g witte kikkererwten, uit blik, afgespoeld, uitgelekt (1 x 400 g blik)
- 240 g cannellini bonen, uit blik afgespoeld, uitgelekt (1 x 400 g blik)
- 240 g kidneybonen, uit blik afgespoeld, uitgelekt (1 x 400 g blik)
- 1 el tomatenpuree
- 2 el groentebouillonpasta (zie tip)
- ½ tl gedroogde pepervlokken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 969.3 kJ / 231.7 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 34.7 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 226.5 mg