Apparaten en accessoires
Vegetarische chili
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
kaneelstokje½
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad1 tl
-
komijnzaad1 tl
-
wortel (ongeveer 100 g), in stukjes gesneden1
-
rode paprika (ongeveer 150 g), in stukjes gesneden1
-
verse korianderbladeren5 takjes
-
ui (ongeveer 150 g), in vieren gesneden1
-
knoflookteentjes2
-
verse chilipepers bird's eye chili, desgewenst zaadjes verwijderd, naar smaak2 - 4
-
olijfolie30 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
witte kikkererwten, uit blik afgespoeld, uitgelekt (1 x 400 g blik)240 g
-
cannellini bonen, uit blik afgespoeld, uitgelekt (1 x 400 g blik)240 g
-
kidneybonen, uit blik afgespoeld, uitgelekt (1 x 400 g blik)240 g
-
tomatenpuree1 el
-
groentebouillonpasta (zie tip)2 el
-
gedroogde pepervlokken½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
226.5 mg
Eiwitten
9.9 g
Calorieën
969.3 kJ /
231.7 kcal
Vetten
7.2 g
Vezels
9.7 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
34.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Stevige linzenchili
50min
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Zoetzure tempé
50min
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Kokos Dahl
25min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3u. 45min
Vegan moussaka
1u. 50min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min