
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g verse peterseliebladeren en iets meer als afwerking
- 40 g gedroogde pruimen ontpit (optioneel)
- 5 g verse salie enkel de blaadjes
- 10 g verse korianderbladeren en iets meer als afwerking
- 40 g olie
- 1 teentje knoflook
- 500 g varkensnek (procureur), ontbeend in stukken (3 cm)
- 4 - 6 snuifjes paprika, zoet
- 1 teentje knoflook
- 200 g wortelen in stukken
- 250 g uien in schijfjes
- 300 g wilde rijst mengeling
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 700 g water
- ½ tl gemalen komijn
- gemalen peper naar eigen smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 696.3 kcal / 2917.3 kJ
- Eiwitten
- 36 g
- Vetten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vezels
- 10 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Natrium
- 181.3 mg