
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g verse peterseliebladeren, en iets meer als afwerking
- 10 g verse korianderbladeren, en iets meer als afwerking
- 5 g verse salie, enkel de blaadjes
- 40 g gedroogde pruimen, ontpit (optioneel)
- 40 g olie
- 2 teentjes knoflook
- 500 g spiering, zonder been, in stukken (3 cm)
- 4 - 6 snuifjes zoete paprikapoeder
- 200 g wortelen, in stukken
- 250 g uien, in schijfjes
- 300 g wilde rijst mengeling
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 700 g water
- ½ tl gemalen komijn
- gemalen peper, naar eigen smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2917.3 kJ / 696.3 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 181.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
All-in-one kip cacciatore
2 godz. 45 min
Azteca taart
1 Std.
Risotto bolognese
45 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Cholent
Keine Bewertungen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen