
Apparaten en accessoires
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterseliebladeren en iets meer als afwerking30 g
-
gedroogde pruimen (optioneel) ontpit40 g
-
verse salie enkel de blaadjes5 g
-
verse korianderbladeren en iets meer als afwerking10 g
-
olie40 g
-
teentje knoflook1
-
varkensnek (procureur), ontbeend in stukken (3 cm)500 g
-
paprika, zoet4 - 6 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken200 g
-
uien in schijfjes250 g
-
wilde rijst mengeling300 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)30 g
-
water700 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak
Voeding per 1 portie
Calorieën
696.3 kcal /
2917.3 kJ
Eiwitten
36 g
Vetten
28.3 g
Koolhydraten
68 g
Vezels
10 g
Verzadigd vet
8 g
Natrium
181.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Vanillevla met rabarber
50min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Azteca taart
1u.
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1u. 20min
Runderpastei met bier
1u. 40min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1u. 20min
Gnocchi Tricolore
35min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min