Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g verse peterseliebladeren, en iets meer als afwerking
- 10 g verse korianderbladeren, en iets meer als afwerking
- 5 g verse salie, enkel de blaadjes
- 40 g gedroogde pruimen, ontpit (optioneel)
- 40 g olie
- 2 teentjes knoflook
- 500 g spiering, zonder been, in stukken (3 cm)
- 4 - 6 snuifjes zoete paprikapoeder
- 200 g wortelen, in stukken
- 250 g uien, in schijfjes
- 300 g wilde rijst mengeling
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 700 g water
- ½ tl gemalen komijn
- gemalen peper, naar eigen smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2917.3 kJ / 696.3 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 181.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20 min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Enchiladas met rundvlees
30min
Aromatische kipcurry
1h
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Japanse kip curry
55min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min