Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g verse peterseliebladeren, en iets meer als afwerking
- 10 g verse korianderbladeren, en iets meer als afwerking
- 5 g verse salie, enkel de blaadjes
- 40 g gedroogde pruimen, ontpit (optioneel)
- 40 g olie
- 2 teentjes knoflook
- 500 g spiering, zonder been, in stukken (3 cm)
- 4 - 6 snuifjes zoete paprikapoeder
- 200 g wortelen, in stukken
- 250 g uien, in schijfjes
- 300 g wilde rijst mengeling
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 700 g water
- ½ tl gemalen komijn
- gemalen peper, naar eigen smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2917.3 kJ / 696.3 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 181.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterrane visschotel
1h 30min
Kip katsu curry met rijst
1h 40 min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 godz.
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min