Apparaten en accessoires
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterseliebladeren en iets meer als afwerking30 g
-
gedroogde pruimen (optioneel) ontpit40 g
-
verse salie enkel de blaadjes5 g
-
verse korianderbladeren en iets meer als afwerking10 g
-
olie40 g
-
teentje knoflook1
-
varkensnek (procureur), ontbeend in stukken (3 cm)500 g
-
paprika, zoet4 - 6 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken200 g
-
uien in schijfjes250 g
-
wilde rijst mengeling300 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)30 g
-
water700 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
181.3 mg
Eiwitten
36 g
Calorieën
2917.3 kJ /
696.3 kcal
Vetten
28.3 g
Vezels
10 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
68 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gevulde kalkoentaart
1u. 30min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1u. 30min
Pulled pork burgers
Geen beoordelingen
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4u. 45min
Hongaarse champignonsoep
30min
Azteca taart
1u.
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1u. 20min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min
Miso carbonara udon noedels
25min
Kleverige sesamkip
40min