Apparaten en accessoires
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterseliebladeren en iets meer als afwerking30 g
-
gedroogde pruimen (optioneel) ontpit40 g
-
verse salie enkel de blaadjes5 g
-
verse korianderbladeren en iets meer als afwerking10 g
-
olie40 g
-
teentje knoflook1
-
varkensnek (procureur), ontbeend in stukken (3 cm)500 g
-
paprika, zoet4 - 6 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken200 g
-
uien in schijfjes250 g
-
wilde rijst mengeling300 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)30 g
-
water700 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
181.3 mg
Eiwitten
36 g
Calorieën
2917.3 kJ /
696.3 kcal
Vetten
28.3 g
Vezels
10 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
68 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde Chinese groenten
30min.
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1hod. 30min.
Tajine van kip met honing en pruimen
40min.
Griekse varkensstoofpot
45min.
Arabische kip met couscous
45min.
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min.
Taboulé met quinoa en tonijn
40min.
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min.
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1hod. 30min.
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min.
Miso Udon Noedels
20min.
Kleverige sesamkip
40min.