Apparaten en accessoires
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterseliebladeren en iets meer als afwerking30 g
-
gedroogde pruimen (optioneel) ontpit40 g
-
verse salie enkel de blaadjes5 g
-
verse korianderbladeren en iets meer als afwerking10 g
-
olie40 g
-
teentje knoflook1
-
varkensnek (procureur), ontbeend in stukken (3 cm)500 g
-
paprika, zoet4 - 6 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken200 g
-
uien in schijfjes250 g
-
wilde rijst mengeling300 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)30 g
-
water700 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
181.3 mg
Eiwitten
36 g
Calorieën
2917.3 kJ /
696.3 kcal
Vetten
28.3 g
Vezels
10 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
68 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Cholent
Pas d’évaluation
Mexicaanse limoensoep
40min
Paneer tikka pizza
Pas d’évaluation
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Ontbijt gebak
40min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Hong Kong rijst met worst
Pas d’évaluation
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min