
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 160 g uien, in vieren gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 5 takjes verse peterselie
- 200 g wortelen, in kleine stukken
- 30 g olijfolie
- 500 g tomatenpuree, uit blik
- 6 snuifjes zout
- 6 snuifjes 5 bessen peper
- 80 g boter, en iets meer om in te vetten
- 80 g maïzena (zetmeel)
- 1000 g melk
- 1000 g courgettes, gewassen en ongepeld
- 6 sneetjes gekookte ham
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1018.3 kJ / 244.3 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 665.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige courgettensoep
35min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1óra 30p
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Appel-notenbrood
1 Std. 25 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 Min
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Chili con carne
40 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min