Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 160 g uien, in vieren gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 5 takjes verse peterselie
- 200 g wortelen, in kleine stukken
- 30 g olijfolie
- 500 g tomatenpuree, uit blik
- 6 snuifjes zout
- 6 snuifjes 5 bessen peper
- 80 g boter, en iets meer om in te vetten
- 80 g maïzena (zetmeel)
- 1000 g melk
- 1000 g courgettes, gewassen en ongepeld
- 6 sneetjes gekookte ham
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1018.3 kJ / 244.3 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 665.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Shakshuka
50 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1ωρ. 30 λεπτ.
Spaanse risotto
40 Min
Pastasalade met kip
1 godz. 15 min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Kipfilets pizzaiola
55min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Romige courgettensoep
35 min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min