
Apparaten en accessoires
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
citroen liefst biologisch, alleen de zeste½
-
gemengde verse kruiden (bv. peterselie, basilicum, bieslook), enkel de blaadjes2 - 3 takjes
-
teentje knoflook1
-
verse chilipeper½
-
olijfolie60 g
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
quinoa100 g
-
verse zalmfilets, ontveld (2 cm dik)600 g
-
paprika in stukken160 g
-
rode uien in stukken50 g
-
komkommer in stukken120 g
-
feta kaas in stukken150 g
-
gemengde verse kruiden (bv. peterselie, basilicum, bieslook)8 - 9 takjes
-
Dijon mosterd1 tl
-
azijn1 el
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
pruimtomaten in stukken (2 cm)300 g
-
avocado enkel het vruchtvlees (150-200 g), in schijfjes1
-
boerenkool dun gesneden100 g
-
pompoenzaden (optioneel)1 el
-
gedroogde veenbessen (optioneel)2 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
534 kcal /
2238 kJ
Eiwitten
29 g
Vetten
37 g
Koolhydraten
19 g
Vezels
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Vegetarische bruine rijst
40min
XXL kip pastei
1u. 55min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2u. 10min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min