
Apparaten en accessoires
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
citroen liefst biologisch, alleen de zeste½
-
gemengde verse kruiden (bv. peterselie, basilicum, bieslook), enkel de blaadjes2 - 3 takjes
-
teentje knoflook1
-
verse chilipeper½
-
olijfolie60 g
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
quinoa100 g
-
verse zalmfilets, ontveld (2 cm dik)600 g
-
paprika in stukken160 g
-
rode uien in stukken50 g
-
komkommer in stukken120 g
-
feta kaas in stukken150 g
-
gemengde verse kruiden (bv. peterselie, basilicum, bieslook)8 - 9 takjes
-
Dijon mosterd1 tl
-
azijn1 el
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
pruimtomaten in stukken (2 cm)300 g
-
avocado enkel het vruchtvlees (150-200 g), in schijfjes1
-
boerenkool dun gesneden100 g
-
pompoenzaden (optioneel)1 el
-
gedroogde veenbessen (optioneel)2 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
534 kcal /
2238 kJ
Eiwitten
29 g
Vetten
37 g
Koolhydraten
19 g
Vezels
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux