Apparaten en accessoires
350 g sjalot fruiten
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
1 portie
Ingrediënten
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
45 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1194 kJ /
285 kcal
Vetten
24 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hoge Temperaturen
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardbeien mille-feuille
5u.
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
200 g prei fruiten
20min
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
250 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Knoflook en uien glaceren
Geen beoordelingen
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
200 g ui karameliseren
40min
200-300 g ui glaceren
Geen beoordelingen
300 g ui fruiten
Geen beoordelingen
200 g ui fruiten
20min