
Apparaten en accessoires
350 g sjalot fruiten
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
1 portie
Ingrediënten
-
olie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte350 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
285 kcal /
1194 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
24 g
Koolhydraten
12 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
9 g
Natrium
45 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Hoge Temperaturen
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gekookte pasta
20 Min
Dracula bloed
Keine Bewertungen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
200 g prei fruiten
20 Min
250 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Knoflook en uien glaceren
Keine Bewertungen
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 Min
400-500 g ui karameliseren
50 Min
200 g ui kleuren
25 Min
300 g ui fruiten
Keine Bewertungen
200 g ui fruiten
20 Min