Apparaten en accessoires
Fruit minestrone met saffraan crème
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
Saffraan crème
-
honing20 g
-
suiker30 g
-
saffraan draadjes1 dosis
-
room, min. 30% vet300 g
-
volle melk200 g
-
eierdooiers5
-
perzik1
-
aardbeien200 g
-
frambozen100 g
-
sinaasappelsap2 el
-
aardbeienlikeur (optioneel)2 el
De crumble
-
bruine suiker50 g
-
amandelpoeder30 g
-
zachte boter in stukken50 g
-
bloem50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1493 kJ /
357 kcal
Vetten
16 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
45.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Geen beoordelingen
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1u. 30min
Koken van basmatirijst
35min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Gegratineerde coquilles
25min