Apparaten en accessoires
Fruit minestrone met saffraan crème
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
Saffraan crème
-
honing20 g
-
suiker30 g
-
saffraan draadjes1 dosis
-
room, min. 30% vet300 g
-
volle melk200 g
-
eierdooiers5
-
perzik1
-
aardbeien200 g
-
frambozen100 g
-
sinaasappelsap2 el
-
aardbeienlikeur (optioneel)2 el
De crumble
-
bruine suiker50 g
-
amandelpoeder30 g
-
zachte boter in stukken50 g
-
bloem50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1493 kJ /
357 kcal
Vetten
16 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
45.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Karameltaart
3u. 50min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Geen beoordelingen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1u.
Chai-theepoeder
15min
Amandelcake
50min
Zalm met venkel
40min
BBQ-saus
20min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min