Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g water
- 800 g vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 700 g wortelen, in stukken (4 cm)
- 250 g groene erwten (vers of diepvries)
- 30 g boter, in stukken, en iets meer om in te vetten
- 2 eieren
- 2 eierdooiers
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
Béchamelsaus
- 40 g boter, in stukken
- 500 g melk
- 40 g bloem
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- ½ bos verse peterselie, fijngehakt, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1587.1 kJ / 379.3 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 742.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Karamelpudding
1h
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
No ratings
Tonijnkroketten
1 Std. 30 Min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Varkenshaasje in papillot
1h
Gestoomde marmercake
1 Std. 30 Min
Scampi cajun citroen pasta
30 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 godz.