Apparaten en accessoires
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)800 g
-
wortelen in stukken (4 cm)700 g
-
groene erwten (vers of diepvries)250 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten30 g
-
eieren2
-
eierdooiers2
-
zout¾ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Béchamelsaus
-
boter in stukken40 g
-
melk500 g
-
bloem40 g
-
zout¾ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
verse peterselie fijngehakt, als afwerking½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
742.5 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
1587.1 kJ /
379.3 kcal
Vetten
15.4 g
Vezels
8.6 g
Verzadigd vet
8.6 g
Koolhydraten
50.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Verfrissende Melkdrank
5min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1u. 30min
Courgette en ham lasagne
1u. 5min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Gekookte pasta
20min
300 g ui fruiten
Geen beoordelingen
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min