Apparaten en accessoires
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17.09 g
Calorieën
1074 kJ /
257 kcal
Vetten
18.14 g
Vezels
2.52 g
Koolhydraten
6.36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker en licht
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Mexicaanse limoensoep
40min
Vegetarisch Medaillons
Geen beoordelingen
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Amandelpap
10min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min