
Apparaten en accessoires
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
257 kcal /
1074 kJ
Eiwitten
17.09 g
Vetten
18.14 g
Koolhydraten
6.36 g
Vezels
2.52 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Lekker en licht
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegetarische bruine rijst
40min
Guacamole
5min
Zalmtartaar
10min
Gin en lavendelijs
14u. 35min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.