Compatibele versies
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g water
- 6 pruimtomaten
- 500 g aubergines (1-2 stukken)
- 250 g verse mozzarella (2 bollen)
- 6 sneetjes gerookte zalm (120-130 g)
- 1 volle yoghurt
- 1 tl mosterd
- 20 g extra vergine olijfolie
- 6 verse basilicumbladeren, als garnering
- 30 g amandel, geschaafd, geroosterd, als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1074 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 17.09 g
- Koolhydraten
- 6.36 g
- Vetten
- 18.14 g
- Vezels
- 2.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili van rund met citroenfeta
45min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Nenhuma avaliação
Gevulde groenten
1h 20min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Bevroren veenbessen margarita
5 min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
Nenhuma avaliação
Proteïnepudding
6h 35min
Brood met olijven
2h 20 min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Sabayon (Zabaglione)
15 min