Apparaten en accessoires
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17.09 g
Calorieën
1074 kJ /
257 kcal
Vetten
18.14 g
Vezels
2.52 g
Koolhydraten
6.36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker en licht
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Geen beoordelingen
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Paddenstoelentaart
1u. 30min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Champignontaart
Geen beoordelingen
Pompoenrisotto met spek
25min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Wortelsalade met sesamcrackers
1u.