Apparaten en accessoires
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17.09 g
Calorieën
1074 kJ /
257 kcal
Vetten
18.14 g
Vezels
2.52 g
Koolhydraten
6.36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker en licht
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Vichyssoise met pasta
35min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Halloween quiche
2u.
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2u. 10min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1u. 20min