Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
TM5 TM6

Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus

Ingrediënten

  • 1750 g water
  • 6 pruimtomaten
  • 500 g aubergines (1-2 stukken)
  • 250 g verse mozzarella (2 bollen)
  • 6 sneetjes gerookte zalm (120-130 g)
  • 1 volle yoghurt
  • 1 tl mosterd
  • 20 g extra vergine olijfolie
  • 6 verse basilicumbladeren, als garnering
  • 30 g amandel, geschaafd, geroosterd, als garnering

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1074 kJ / 257 kcal
Eiwitten
17.09 g
Koolhydraten
6.36 g
Vetten
18.14 g
Cholesterol
42.21 mg
Vezels
2.52 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen