Compatibele versies
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g water
- 6 pruimtomaten
- 500 g aubergines (1-2 stukken)
- 250 g verse mozzarella (2 bollen)
- 6 sneetjes gerookte zalm (120-130 g)
- 1 volle yoghurt
- 1 tl mosterd
- 20 g extra vergine olijfolie
- 6 verse basilicumbladeren, als garnering
- 30 g amandel, geschaafd, geroosterd, als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1074 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 17.09 g
- Koolhydraten
- 6.36 g
- Vetten
- 18.14 g
- Vezels
- 2.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hainanese kiprijst
1 Std. 20 Min
Kipfilets pizzaiola
55 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2hod. 10min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min
Hummus van rode biet
10 min
Groene pepersaus
20 min