![Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D15B6E7E-634E-493D-8CBE-16A1A50BFFBF/Derivates/B5D6C617-B331-42EC-B858-C2590A4E306F.jpg)
Compatibele versies
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g water
- 6 pruimtomaten
- 500 g aubergines (1-2 stukken)
- 250 g verse mozzarella (2 bollen)
- 6 sneetjes gerookte zalm (120-130 g)
- 1 volle yoghurt
- 1 tl mosterd
- 20 g extra vergine olijfolie
- 6 verse basilicumbladeren, als garnering
- 30 g amandel, geschaafd, geroosterd, als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1074 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 17.09 g
- Koolhydraten
- 6.36 g
- Vetten
- 18.14 g
- Vezels
- 2.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bearnaisesaus
15min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Vislasagne met courgette
1 godz.
Brood met olijven
2 godz. 20 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Asperge-watermeloen salade
40 min
Bellini cocktail
5min
Forelmousse
5min