Compatibele versies
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g water
- 6 pruimtomaten
- 500 g aubergines (1-2 stukken)
- 250 g verse mozzarella (2 bollen)
- 6 sneetjes gerookte zalm (120-130 g)
- 1 volle yoghurt
- 1 tl mosterd
- 20 g extra vergine olijfolie
- 6 verse basilicumbladeren, als garnering
- 30 g amandel, geschaafd, geroosterd, als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1074 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 17.09 g
- Koolhydraten
- 6.36 g
- Vetten
- 18.14 g
- Vezels
- 2.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vislasagne met courgette
1h
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Yoghurtdressing
5 Min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Vislasagne met asperges en prei
1hod. 30min
Thaise burgers
30 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1hod. 30min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min