Apparaten en accessoires
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17.09 g
Calorieën
1074 kJ /
257 kcal
Vetten
18.14 g
Vezels
2.52 g
Koolhydraten
6.36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker en licht
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ratatouille
40min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Aardbeien curryketchup
Geen beoordelingen
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Mousse van ham
10min
Zalmtartaar
10min